Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Κούφια Γη..!!!Αυτό ειναι το ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ



«Εις το εσωτερικο της Κούφιας Γης, οπου κατοικειται το 1/4 της εσωτερικης επιφανειας, αποτελειται εξ υδατων, και τα 3/4 εκ γης, στεκουν θεορατες θαυμαστες πολιτειες μεγαλης ομορφιας και λειτουργικοτητας Αρχαιο Ελληνικης αρχιτεκτονικης. Η αποσταση μεταξυ των 2 εσωτερικων επιφανειωνειναι 616 μιλια λιγοτερη απο την αναγνωρισμενη διαμετρο της Γης.
Εις το κεντρο ευρισκεται ο θρονος της ΠΕΤΡΑΣ του Ηλεκτρικου θεου, μια κυκλικη σφαιρα θερμης ροζ φλογας που φωτιζει θαμπα, οχι λαμπερη αλλα περιβαλλεται απο μια Μηδεν Αργη, απαλη ομφη που εκβαλει αναθυμιασεις, εγκυμονουσες εις το εσωτερικο της, εκπεμπουσες ευχαριστη ψυχικη θερμη.
Αν η Γη ηταν συμπαγης μαζα και οχι Κουφια, η ταχυτητα της περιστροφης της γυρω απο τον αξονα της θα την εσπαγε σε χιλιαδες κομματια. Αι εισοδοι εις τα Αδυτα ιερα, συμπεριλαμβανομενων του Βορειου και Νοτιου πολου, ευρισκονται εις τους λεγομενους ιερους χωρους της επιφανειας, εις τα ενδιαιτηματα και Ναους των θρησκευτικων θεοτητων.
Ο πλανητης της Γης ειναι Κούφιος και κατοικειται εις το εσωτερικον του.
Αυτο ειναι το ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.»
ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ.ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for " Κούφια Γη..!!!Αυτό ειναι το ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ"

Leave a reply