Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Χαχαχαχαχαχ...!!! Δώσε..Επιτέθηκε στην πεθερά του με αντιαρματική ρουκέτα..Και μετά με καλάσνικοφ..



Θα μπορούσε να είναι αστείο ή αντικείμενο πλάκας σε μια παρέα. Ομως είναι πέρα για πέρα αληθινό και είχε ακόμη και τραυματίες.
Στα 26 του χρόνια, ο άνδρας «σάλεψε», αφού τη θεώρησε ως την βασική υπεύθυνη για τον αποτυχημένο γάμο του.
Ετσι, μετά από έναν έντονο καυγά που είχε με την πεθερά του, ο 26χρονος Μίροσλαβ Μίλιτς επιτέθηκε με αντιαρματική ρουκέτα στο σπίτι της γυναίκας. Η έκρηξη που σημειώθηκε ήταν φοβερή.
Από το περισταστικό η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ ο σύζυγος και ο πατέρας της που βρίσκονταν επίσης στο σπίτι κατά την επίθεση γλίτωσαν με ελαφρά τραύματα.
Το απίστευτο είναι οτι ο άνδρας, βλέποντας ότι η γυναίκα δεν υπέστη σοβαρά τραύματα, κοινώς »την γλίτωσε», δεν εφησυχάστηκε, αλλά… «ξαναχτύπησε» και προσπάθησε να δώσει τη χαριστική βολή στην πεθερά του με ένα καλάσνικοφ. Ομως, και πάλι αστόχησε…ηταν απόλυτα ενδεικτικό του πού μπορεί να φτάσει ένας άνδρας που θεωρεί την πεθερά του υπεύθυνη για την κακή τροπή που έχει πάρει η κατάσταση στο σπίτι του.
Το δικαστήριο στη βόρεια Βοσνία, όπου σημειθώκε το γεγονός έκρινε τον Μίροσλαβ Μίλιτς ένοχο για απόπειρα δολοφονίας και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 6,5 ετών.
ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ.ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Χαχαχαχαχαχ...!!! Δώσε..Επιτέθηκε στην πεθερά του με αντιαρματική ρουκέτα..Και μετά με καλάσνικοφ.."

Leave a reply