Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

ΣΟΚ : Διαλύεται και επισήμως η Ελλάδα (ΠΡΟΣΟΧΗ: ο τίτλος μπορεί να είναι παραπλανητικός)


Με γοργούς ρυθμούς προχωράει το σχέδιο αλλοίωσης της ελληνικής ομοιογένειας και του πολέμου κατά της ορθοδοξίας. Σήμερα δημοσιεύεται η προκήρυξη της κατασκευής του τζαμιού στο χώρο του Πολεμικού Ναυτικού στην περιοχή του Βοτανικού. 

Το ήξερα ότι θα συμβεί μια μέρα... Το είχαν προφητεύσει οι Άγιοι Πατέρες. Και άλλοι πατέρες διαφόρων Ελλήνων. Την ώρα που εμείς οι ανόητοι ασχολούμαστε με τρόικες και ανεργίες, το "λόμπι του Ισλαμ" απλώνει τα πλοκάμια του στην καρδιά της χώρας!

Νόμισαν οι αλλόθρησκοι ότι δε θα καταλαβαίναμε το βρωμερό τους σχέδιο! Πρώτα μας έφεραν το μπακλαβά, μετά τον καφέ και τώρα τα τούρκικα σήριαλς! Θα ξεχάσω εγώ πριν μερικά χρόνια που οι Μεξικάνοι προσπαθούσαν να μας κάνουν όλους καθολικούς κάνοντας μόδα την τεκίλα και πλασάροντας μας αυτή τη μουνάρα τη Thalia; Αλλά η ορθοδοξία νίκησε και τότε! 

Οι ελπίδες μας πλέον, εναποθέτονται στην αγωνιστικότητα και στην εθνική ενότητα των Ελλήνων, οι οποίοι είναι οι μόνοι που μπορούν να σώσουν το τελευταίο δείγμα ιουδαϊσμού εχμμ.. ελληνισμού εννοούσα φυσικά, στη χώρα μας. 

Τι και αν η Αθήνα είναι η μοναδική πρωτεύουσα δίχως τζαμί στην Ευρώπη; Και στην ανεργία είμαστε πρώτοι, είδε κανείς να παίρνουμε μέτρα για να την καταπολεμήσουμε; Μα γιατί δε μας αφήνουν στην ησυχία μας επιτέλους! Αφού τελικά, πάντα βρίσκουμε λύση. Απλά η λύση που βρίσκουμε είναι λάθος, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα. 

Άκουσε εκεί "πρέπει να έχουν ένα χώρο για να προσεύχονται". Στην Ελλάδα είμαστε. Έχει ήλιο, ας βγουν έξω. Εμείς άλλωστε, απλά τους αφήνουμε να μπουν στη χώρα μας και από εκεί και πέρα αφήνουμε την κατάσταση ανεξέλεγκτη. Επειδή δηλαδή είμαστε φιλόξενοι, αμέσως να μας καβαλήσουν.. Αυτοί είστε! Ου!

Ελπίζω πάντως να κρατήσουμε το μπακλαβά. Και η Thalia μου λείπει.

πηγη

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ.ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "ΣΟΚ : Διαλύεται και επισήμως η Ελλάδα (ΠΡΟΣΟΧΗ: ο τίτλος μπορεί να είναι παραπλανητικός)"

Leave a reply