Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Έρχεται θερμή εισβολή από τη Τετάρτη !!


Θερμοκρασίες σχεδόν καλοκαιρινές αναμένεται να φέρουν οι αρκετά θερμές για την εποχή αέριες μάζες που θα εισέλθουν σε όλη την ανατολική Ευρώπη αλλά και τη χώρα μας από την ερχόμενη Τετάρτη 24 Απριλίου.

Σε αρκετές περιοχές της Θεσσαλίας, της Στερεάς, της Μακεδονίας, της Θράκης αλλά και του ανατολικού Αιγαίου, πιθανότατα ο υδράργυρος να αγγίξει και τους 30oC ή και να τους ξεπεράσει. Για παράδειγμα πόλεις όπως η Λάρισα, οι Σέρρες, τα Τρίκαλα, το Κιλκίς και γενικότερα πόλεις που βρίσκονται μακριά από τη θάλασσα, θα έχουν θερμοκρασίες κοντά στους 30oC.

Χαρακτηριστικό αυτής της θερμής εισβολής είναι, ότι ακόμα και σε ημιορεινά τμήματα, ο υδράργυρος ίσως να ξεπερνάει και τους 25oC. Τέτοιες θερμοκρασίες για μήνα Απρίλιο θεωρούνται αρκετά υψηλές θα λέγαμε, ωστόσο όχι και αρκετά ασυνήθιστες. 

Πάντως και τα τελευταία στοιχεία μας, θέλουν έλλειψη βροχών και υψηλές θερμοκρασίες, μέχρι και τα μέσα περίπου της Μεγάλης Εβδομάδας, ενώ δείχνουν μία τάση για άστατο καιρό με βροχές και τοπικές καταιγίδες προς τα τέλη της Μεγάλης Εβδομάδας και τη Κυριακή του Πάσχα, με παράλληλη πτώση του υδραργύρου. Ως τότε πάντως θα έχετε συνεχή ενημέρωση για την εξέλιξη του καιρού για το επόμενο χρονικό διάστημα στην Ελλάδα.

ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ.ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Έρχεται θερμή εισβολή από τη Τετάρτη !!"

Leave a reply