Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

ΤΗΝ ΥΨΩΣΕ Ο Δ.ΚΟΛΛΑΤΟΣ..!!!! Μαύρη σημαία απέναντι από την γερμανική πρεσβεία


Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος κρέμασε στο μπαλκόνι του σπιτιού του που βρίσκεται απέναντι από τη γερμανική πρεσβεία μια μαύρη σημαία σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού, μήπως επιτέλους και αφυπνισθούν οι Έλληνες και αντιδράσουν στη νέα γερμανική Κατοχή πυο τους έχει επιβληθεί.
Ο γνωστός σκηνοθέτης είχε προαναγγείλει αυτή του την ενέργεια με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, όπου έγραφε:
«Αύριο Σάββατο 27 Απριλίου είναι η επέτειος της εισβολής των Γερμανικών στρατευμάτων στην Αθήνα.Ακόμα μέχρι σήμερα πληρώνουμε τη Γερμανική Κατοχή..Κλέψανε..Λήστεψαν..Σκοτώσανε...Το 1941-'42,μόνο από πείνα,πέθαναν,στις μεγάλες πόλεις περισσότεροι από 160.000 άνθρωποι.
Άντρες,γυναίκες,νέοι,γέροι,παιδιά..Τιμώντας τη μαύρη αυτή επέτειο που δεν πρέπει να την ξεχάσουμε -οι Γερμανοί ακόμα μας χρωστάνε το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο- θα κρεμάσω μια μεγάλη μαύρη σημαία έξω από το σπίτι μου.Ελπίζω και εύχομαι να το κάνουν κι άλλοι στην Αθήνα.Έστω κι ένα μαύρο πανί στο μπαλκόνι σας..
H διαμαρτυρία, φυσικά δεν αφορά μόνο το τότε, αλλά και το σήμερα. Και μπορούμε να πούμε κυρίως του σήμερα...
ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ.ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "ΤΗΝ ΥΨΩΣΕ Ο Δ.ΚΟΛΛΑΤΟΣ..!!!! Μαύρη σημαία απέναντι από την γερμανική πρεσβεία"

Leave a reply