Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Σκουριές: Xειροτέρεψε η κατάσταση του τραυματία αστυνομικού



Σύμφωνα με πληροφορίες συναδέλφων του αστυνομικού που τραυματίστηκε χτες στα επεισόδια για τα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές, η κατάσταση της υγείας του χειροτέρεψε, με αποτέλεσμα να μεταφέρεται αυτή την ώρα από το 424, στρατιωτικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, που νοσηλευόταν μέχρι τώρα στο ΑΧΕΠΑ προκειμένου να εισαχθεί στο χειρουργείο.

Στο μεταξύ στην εισαγγελία Πολυγύρου οδηγούνται οι τρεις διαδηλώτριες από τη βορειοανατολική Χαλκιδική, οι οποίες προσήχθησαν χθες το πρωί, όταν στη διάρκεια διαμαρτυρίας ενάντια στη λειτουργία των μεταλλείων χρυσού, προσπάθησαν να εμποδίσουν αυτοκίνητο της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» να προσεγγίσει τις εγκαταστάσεις και απωθήθηκαν από αστυνομικούς.

Οι προσαγωγές των τριών γυναικών, ηλικίας 25, 39 και 40 ετών, μετατράπηκαν σε συλλήψεις και με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία παραπέμπονται να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία. Κάτοικοι της Χαλκιδικής έχουν προγραμματίσει να μεταβούν στα δικαστήρια του Πολυγύρου για να συμπαρασταθούν στις τρεις κατηγορούμενες.

Συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος, κατά τα χθεσινά επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών που εκτυλίχθηκαν στη θέση Καρατζά στο δάσος Κάκκαβος, φέρεται ότι πυροβόλησε με κυνηγητικό όπλο εναντίον αστυνομικών.


ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ.ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Σκουριές: Xειροτέρεψε η κατάσταση του τραυματία αστυνομικού"

Leave a reply