Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Απίστευτες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο


Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα επτά ημερών η Τουρκία εμφανίζεται προκλητική παραβιάζοντας τα εθνικά μας χωρικά ύδατα και πλέοντας πολύ κοντά σε οκτώ νησιά μας, τα περισσότερα από τα οποία αυτές τις ημέρες έχουν αρχίσει να κατακλύζονται από τουρίστες.

Ειδικότερα, η πυραυλάκατος «Zιρκίν» και η φρεγάτα «Yildirim» που μετείχαν στην άσκηση «Θαλασσόλυκος», η οποία διεξαγόταν κοντά στη Ρόδο, αντί να επιστρέψουν στη βάση τους στα Δαρδανέλια, έπλευσαν για περίπου δώδεκα ώρες το Σάββατο ανάμεσα από τη Μύκονο, τη Νάξο, τη Σύρο, την Κέα, τη Γυάρο, την Αμοργό, την Εύβοια και την Ανδρο! Οπως αναφέρεται σε δήλωση που εξέδωσε το ελληνικό Γενικό Επιτελείο Εθνικής Αμύνης, τα τουρκικά πλοία «Ζιρκίν» και «Yildirim» παραβίασαν τα χωρικά ύδατα προερχόμενα από το νοτιοανατολικό Αιγαίο στις 09.40 και 13.15 αντίστοιχα, ανατολικά της Αμοργού.


Στη συνέχεια κινήθηκαν μεταξύ Μυκόνου και Νάξου, νότιας Σύρου, με βορειοδυτική πορεία μεταξύ Κέας και Γυάρου και εξήλθαν στις 21.20 από τα εθνικά χωρικά ύδατα μεταξύ Ευβοίας και Ανδρου. Καθ' όλη τη διάρκεια της πλεύσης τους παρακολουθούνταν από πλοία του ελληνικού στόλου.
πηγη

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ.ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Απίστευτες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο"

Leave a reply