Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

ΤΩΡΑ !!!!EΛΑ- ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ.....ΑΝΤΕΕΕΕΕ - ETOIMOΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!

Ένα θρίλερ για γερά νεύρα βρίσκεται σε εξέλιξη μετά και τις δραματικές ώρες που ακολούθησαν από το κλείσιμο της ΕΡΤ....

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, από τη πλευρά του ΠΑΣΟΚ, γίνεται σαφές ότι η σύγκρουση με τον Αντώνη Σαμαρά θα κλιμακωθεί ενώ δηλώνουν αποφασισμένοι μέχρι και να αποσύρουν  την κοινοβουλευτική εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση, ζητώντας από τον Κάρολο Παπούλια να προχωρήσει σε νέο γύρο διερευνητικών εντολών για την συγκρότηση νέας κυβέρνησης, χωρίς τον Αντώνη Σαμαρά στο τιμόνι.

Στην Ιπποκράτους θεωρούν πως δεν έχουν πια άλλες επιλογές , από τη στιγμή που οποιαδήποτε υπαναχώρηση θα σβήσει τους ίδιους αλλά και την κεντροαριστερά από τον πολιτικό χάρτη.

Αν ο Αντώνης Σαμαράς δεν συγκαλέσει σήμερα ή το πολύ αύριο σύσκεψη πολιτικών αρχηγών, όπως ζήτησε χτες το ΠΑΣΟΚ, ώστε να γίνουν αλλαγές σε πρόσωπα αλλά και στην κυβερνητική λειτουργία  στην Ιπποκράτους είναι αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις επιθετικές ενέργειες.

Μάλιστα, στις σκέψεις τους είναι να προχωρήσουν σε άμεση απόσυρση των υπουργών που απολαμβάνουν τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ από το κυβερνητικό σχήμα. Έτσι θα προετοιμάσουν το δρόμο για την άρση της εμπιστοσύνης τους στη κυβέρνηση , που θα είναι το επόμενο βήμα.


Στην ηγετική ομάδα οι κινήσεις αυτές υψηλού ρίσκου θεωρούνται μονόδρομος , από τη στιγμή που και όλες οι εσωκομματικές τάσεις και απόψεις συγκλίνουν στο ότι η παραμονή του κόμματος στη κυβέρνηση, υπό αυτές τις συνθήκες κάνει μεγαλύτερο κακό στην παράταξη παρά καλό. Στη θέση ότι η προβληματική συγκατοίκηση πρέπει να τελειώνει έχουν προσχωρήσει και οι «Παπανδρεικοί» και οι «Βενιζελικοί» βουλευτές , όπως επίσης και ο Κώστας Σκανδαλίδης που το εξέφρασε πρώτος με δημόσια ανακοίνωση καλώντας τον κ. Σαμαρά να παραιτηθεί. Επίσης ακόμη και ο Γ. Ραγκούσης καταφέρθηκε ανοικτά εναντίον του πρωθυπουργού. Άρα για τον κ. Βενιζέλο το «ποτάμι» δύσκολα γυρίζει πίσω.


ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ.ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "ΤΩΡΑ !!!!EΛΑ- ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ.....ΑΝΤΕΕΕΕΕ - ETOIMOΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!"

Leave a reply