Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Έχει έτοιμο το διάγγελμα

"Δεν εκβιάζομαι", ήταν η φράση που ακούστηκε το βράδυ της Τρίτης από τα χείλη του Α. Σαμαρά, όταν ο υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Σταμάτης προσπάθησε να του μεταφέρει την εικόνα που είχε αποκομίσει από τις αλλεπάλληλες διαβουλεύσεις με τους κ.κ Βενιζέλος και Κουβέλη.

Ο κ. Σαμαράς, στη συνέχεια, εξουσιοδότησε τον κ. Σταμάτη να μεταφέρει τις θέσεις του προς τους δύο κυβερνητικούς εταίρους. Από εκείνη την ώρα μέχρι και χθες, πραγματοποιήθηκαν δεκάδες συσκέψεια, στις οποίες, πέραν του κ. Σαμαρά, συμμετείχαν οι κύριοι Σταμάτης, Λαζαρίδης, Μπούρας και Μουρούτης ενώ σε ανοικτή γραμμή με το Μαξίμου βρισκόταν και ο πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μαεϊμαράκης.

Τη Δευτέρα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που θα έχει με τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜ.ΑΡ, αφού αποσαφηνίσει ότι δεν προτίθεται να κάνει πίσω στο θέμα της ΕΡΤ, θα ζητήσει από τους δύο να επισπευθεί η ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου, που θα δώσει τη δυνατότητα επαναλειτουγίας της δημόσιας τηλεόρασης, σε συντομότερο χρόνο από τον προβλεπόμενο.

Εντελώς δφιαφορτική ήταν η εκτίμηση για τη στάση που θα επιλέξει να κρατήσει ο κ. Κουβέλης. "Εμείς τελειώσαμε με τον κ. Σαμαρά", είπε σε κλειστό κύκλο δημοσιογράφων ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜ.ΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος, μεταφέροντας το κλίμα που επικρατεί στην Αγίου Κωνσταντίνου.

Κάλπες στις 14 Ιουλίου


Ο Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, έχει αρχίσει να επεξεργάζεται και το σενάριο του εκλογικού αιφνιδιασμού. Ως πιθανότερο διάστημα για μια τέτοια κίνηση κρινόταν το ερχόμενο φθινόπωρο. Ωστόσο, εδώ και 15 μέρες έχει αλλάξει το κλίμα χάρη φυσικά στην εξέλιξη με την ΕΡΤ. Σε πιθανή περίπτωση πολιτικού ναυαγίου, στο τραπέζι του πρωθυπουργού βρίσκεται ήδη μία ημερομηνία, η 14η Ιουλίου. Η συγκεκριμένη Κυριακή έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τη ΝΔ, το οποίο έχει να κάνει με τις εσωκομματικές διεργασίες. Το γεγονός ότι έχει προγραμματιστεί το Συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος δίνει τη δυνατότητα στον κομματικό μηχανισμό να λειτουργήσει με τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα, αφού ούτως ή άλλως θα βρίσκεται σε ετοιμότητα.


ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ.ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Έχει έτοιμο το διάγγελμα"

Leave a reply