Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Αλήτες...Αυτοί είναι οι 11 εθνοσωτήρες μας με τις πολυεθνικές τους! Ζήτησαν να πάρουν ανέργους με μισθούς έως 300 ευρώ!


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ αυτές είναι οι 11 πολυεθνικές που ζήτησαν μισθό 250-300 ευρώ

για τους νέους άνεργους για να επενδύσουν:


1.Μηνάς Ζωούλλης, διευθύνων σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.

2.Γιώργος Σπηλιόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Barilla Hellas.

3.Γρηγόρης Αντωνιάδης, αντιπρόεδρος της Unilever Hellas.

4.Ανδρέας Καλατζόπουλος, γενικός διευθυντής της Philip Morris.

5.Κωνσταντίνος Φαλτσέτας, επικεφαλής της Henkel Hellas.

6.Κωνσταντίνος Μαγγιώρος, διευθύνων σύμβουλος της Friesland Campina -NOYNOY.

7.Ελ. Χαλουλάκος, διευθύνων σύμβουλος της Kraft Hellas.

8.Δημήτριος Πισιμίσης, διευθύνων σύμβουλος της Bic Violex.

9.Raymond Franke, επικεφαλής της Nestle.

10. Κατερίνα Αρβανιτάκη, υπεύθυνη πωλήσεων της SCA Hygiene Products.

11.Εμμανουήλ Παπαδάκης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας οικοδομικών υλικών Ytong-Thrakon


Δύο μερούλες αν δεν πάρει κανένας Ελληνας προϊόντα από τις παραπάνω δουλεμπορικές σπείρες, θα το σκεφτούν πολύ προτού κάνουν άλλη τέτοια πρόταση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΦΙΛΟΙ...
ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ... ΕΔΩ... για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

9 σχόλια for " Αλήτες...Αυτοί είναι οι 11 εθνοσωτήρες μας με τις πολυεθνικές τους! Ζήτησαν να πάρουν ανέργους με μισθούς έως 300 ευρώ!"

  1. Βλέπω πάντως μέσα, εταιρείες σαν την Αθηναϊκή Ζυθοποιία, που είναι από τις εκείνες που δεν μείωσαν (μέχρι σήμερα τουλάχιστον) τους μισθούς των υπαλλήλων τους και συνεχίζει την αγορά ελληνικού κριθαριού. Χμ χμ
    Μου κάνει εντύπωση.

  2. Οι μισές, αν όχι όλες δεν θυμαμαι καλα, από αυτές τις εταιρείες έχουν προβεί σε διάψευση της είδησης. Κάτι δεν μου κτυπάει καλά σε αυτό το δημοσίευμα του βήματος. Αθηναικη ζυθοποιό, Maria (μισό), Βιόλες, Friesland (noynoy), Philip moriss (papastratos) έχουν την παραγωγή στην Ελλάδα. H Unilever δήλωσε ότι θα φέρει την παραγωγή ακόμα 100 κωδικών στην Ελλάδα, ενώ η Henkel σε συνεργασία με την Ρολκο ξαναφέρνει μετά από 15 χρονιά την παραγωγή των Ντιξαν + Νεοματ στην Ελλάδα. Μου φαίνεται σαν ψευδό δημοσίευμα πληρωμένο από τους μεταπράτες ώστε να χτυπηθεί ότι έχει απομείνει από την Ελληνική παραγωγή...ειναι περιερο παντως.

  3. Όσοι λέτε ότι δεν είναι ελληνική π.χ. η Α.Ζυθοποιια, που ακριβώς το στηρίζετε?? οι μπύρες της παράγονται εδώ, από έλληνες εργαζομένους, με ελληνικές πρώτες ύλες και φορολογείται εδώ... Ξαφνικά μας έπιασε μια ευαισθητοποίηση με το που πάνε τα κέρδη..Δηλαδή οι εταιρείες ελληνικών συμφερόντων τα χαρίζουν τα κέρδη τους? Η μήπως προσφέρουν καλύτερες συνθήκες στους εργαζομένους τους? Η μήπως τα κρατάνε εντός Ελλάδος και όχι σε Ελβετίες κτλ? Η μήπως μένουν στην Ελλάδα και δεν μεταφέρουν την παραγωγή τους στο εξωτερικό? Δεν σας προξενεί εντύπωση ότι όλος αυτός ο ντόρος αφορούσε στοχευμένα το προϊόν μπύρα? Μήπως εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα?

  4. αλεξανδρα συμφωνω, η ελληνική οικονομία έχει ανάγκη την αύξηση της παραγωγικότητας αλλά και της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών βιομηχανιών και των ελληνικών προϊόντων. Αυτό όμως δεν το πετυχαίνει κανείς με το μποϊκοτάζ των προϊόντων που έρχονται από άλλες χώρες γενικά και αόριστα. Γιατί μπορεί π.χ. η ΑΜΣΤΕΛ και η ΗΕΙΝΕΚΕΝ να είναι Ολλανδικές μάρκες αλλά η βιομηχανία έχει προχωρήσει σε επενδύσεις και παραγωγή στην Ελλάδα. Από την άλλη, πολλά ελληνικά brandnames έχουν πωληθεί σε πολυεθνικές εταιρείες ή έχουν τα εργοστάσια παραγωγής τους εκτός Ελλάδας.
    Όσοι με ευκολία καλούν τον κόσμο να καταναλώνει γενικώς και αορίστως ελληνικά αναψυκτικά, για παράδειγμα, καταδικάζουν σε κλείσιμο αμιγώς ελληνικές βιομηχανίες που δουλεύουν «φασόν» ξένα brandnames

  5. Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του blog αλλά και στους επισκέπτες του . Θέλοντας να καταθέσω μια γνώμη θα ξεκινούσα με το ότι δεν είναι ορθό να σχολιάζουμε σε ένα άρθρο , χωρίς πρώτα να έχουμε κάνει την προσωπική μας έρευνα έτσι ώστε να έχουμε μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη για το θέμα . Σε πρώτη φάση και μέσω της έρευνας μου πήρα ένα κουτάκι Heineken . Το barcode των ελληνικών προϊοντων ξέρετε με τη ξεκινά φίλοι μου ; Αν όχι (δύσκολο γιατί είμαστε και ψαχμένοι) είναι ο αριθμός 5 2 0 . Μαντέψτε! Ξεκινά με 520 , άρα έχουμε ένα ελληνικό προϊον και ας λεγεται Heineken , ακόμη διάβασα ότι η Amstel χρησιμοποιεί σερραϊκό κριθάρι(!!) μάλιστα , και όλα αυτά με λίγη έρευνα πάνω στο θέμα . Διαβάζοντας κατόπιν τους ισολογισμούς της Αθηναϊκής Ζυθοποίας είδα ότι η συγκεκριμένη εταιρία βγάζει κέρδη τη 10ετία γυρω στα 500εκ. Euro και όχι 9 δις(!) ενώ ο συνολίκος τζίρος 10ετίας αθροιζοντας τους ισολογισμούς βγαίνει 4,4 δις . Ακόμη διαβάζω ότι σε περίοδο ύφεσης επενδυεί 26 εκ. μόνο το '11 ενώ μέχρι το '12 η συνολικές επενδύσεις θα φτάσουν τα 67 εκ. πράγμα όχι αμελητέο στη δύσκολη αυτή συγκυρία . Το ότι μέσα απο τις δράσεις της επηρρεάζει ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας το αντιλαμβάνομαι (3 εργοστάσια Αθήνα-Πατρα-Θεσσαλονίκη) . Αυτά είναι πραγματικά απο μόνα τους θετικά στοιχεια , τη στιγμή που το κράτος "διώχνει" με το φοροεισπρακτικό του σύστημα εταιρίες όπως η 3-Ε (Βουλγαρία) όπου με τη σειρά τους διώχνουν κόσμο . Εν τέλει δεν θέλω να πάρω το μέρος της Αθηναϊκης Ζυθοποιίας αλλά κάθε εταιρίας που χρειάζεται αυτό το κράτος , (είτε λέγεται ΑΓΕΤ Ηρακλής , ειτε Alusystem , είτε Unilever) ελπίζοντας πως αν μέσα στη κρίση μπορεί να υπάρχει ένας τομέας που δίνει δουλεία μέσω των εταιριών Amstel-Calsberg-Βεργίνα-Heineken-Αλφα ας τις αφήσουμε να το κάνουν , στηρίζοντας τις , αφού στηρίζουμε τους ανθρώπους εκείνους όπου αύριο θα μπούν να ψωνίσουν ψωμί απο το μαγαζί μου , να αγοράσουν τον καφέ απο το μαγαζί σου , να πληρώσουν για συντάξεις και για ταμείο ανεργίας απο τις κρατήσεις τους όπως κάνουμε και όλοι άλλωστε . Ελπίζω πάνω απο όλα για το καλό της πατρίδας μου και για τις καλές τύχες όλων μας . Εάν διαβάσατε αυτές τις σειρές σας ευχαριστώ .

  6. καλησπερα σας με καποιους θα συμφωνησω, ευχαριστω καταρχην για την δυνατοτητα εκφρασης. Δεν ειναι δυνατον εταιρειες οπως οι παραπανω να στηριζουν με επενδυσεις την χωρα μας και να βρισκονται καποιοι να λοιδωρουν χωρις στοιχεια, το εγραψε λεει το βημα και ; την αληθεια ρε παιδια δεν την ξερετε ; οι μεγαλοεπιχειρηματιες της φακης, ευχυως οχι ολοι, σταματησαν να εισπρατουν υπερογκα ποσα για μηδεν προιοντα. Τωρα που ο ελληνας εχει κριση αγοραζει οτι τον συμφερει οικονομικα και βεβαια δεν το ενδιαφερει αν το προιον ειναι ελληνικο. Το περιεργο ειναι οτι οι παραπανω εταιρειες συνεχιζουν να δημιουργουν θεσεις εργασιας επενδυωντας στην χωρα μας αυτα να προσεχουμε διοτι ετσι δεν θα εχουμε ανεργια.

  7. Στηριχτε τις θεσεις εργασιας στην χωρα μας διοτι αν συνεχισθει αυτο το "παιχνιδακι" θα εχουμε πολυ ασχημα αποτελεσματα. Σκεφτειτε μονο οτι εταιρειες οπως η απαραπανω ειναι εδω και συνεχιζει τις επενδυσεις δεν κανει μειωσεις οπως η μπικ η γιοθμιλιβερ και τοσες αλλες.

  8. καλησπερα σας, νομιζω οτι εχουν διαψευσει απαντες το συγκεκριμενο ποστ ...μηπως ειναι παραπλανητικο ;
    ρωτω διοτι απο οτι ξερω οι μονες εταιρειες που φτιαχνουν εργοστασια και προσλαμβανουν κοσμο ειναι οι παραπανω.
    Προσφατα φιλος αγροτης εκελεισε μια συμφωνια για συμβολαιακη καλειργεια με την Αθην.Ζυθοποιια ενω μεχρι χτες ηταν ανεργος, δεν ειναι καλα νεα αυτα;

  9. δεν υπαρχει σωτηρια οταν κυκλοφορουν τετοια σχολια...ανεργια δεν εχει καταλαβαει κανειστι σημαινει ..δεν μιλαω για μισθους πεινας βεβαια αλλα ειναι δυνατον να πιστευετε τετοια ποστ ; ειδικα για καποιεσ εταιρειες μενω εκπληκτος..διοτι δεν ηρθαν χθες στην ελλαδα να επενδυσουν στην κριση μας

Leave a reply