Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ "ΒΑΤΡΑΧΙΑ" ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΡΜΟ. ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ



Στα ίχνη του σκληρού παραστρατιωτικού Μάριου Κόλα και της παρέας του κινείται με εξαιρετικά μεθοδικό τρόπο η αστυνομία με τη συνεπικουρία Λιμενικού και Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι διωκτικές αρχές τώρα δείχνουν να μην βιάζονται. Κι αυτό επιδέχεται πολλές ερμηνείες. Η πρώτη ότι "θα τους πάνε καβάλα"(λέξη που χρησιμοποίησε επιτελικός)μέσα στα μονοπάτια. Οι κυνηγοί του κράτους, έχοντας πάντα στραμμένη την προσοχή τους στους κακοποιούς και στον τρόπο που κινούνται(λένε ότι δεν ξέρουν πόσοι είναι, εμείς πιστεύουμε ότι έχουν βγάλει το "λαγό", εδώ και μέρες)τους ακολουθούν και τους παρακολουθούν με τις θερμικές κάμερες του στρατού, γεγονός που παραδέχτηκε με επίσημες δηλώσεις ο Ν.Δένδιας.

"Τώρα η επιχείρηση έχει άλλο σχεδιασμό και άλλο προσανατολισμό", είπε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ αξιωματικός της ασφάλειας. "Είναι επικίνδυνοι και παμπόνηροι. Είναι θέμα υπομονής και τακτικισμού να συλληφθούν ή να θανατωθούν όλοι εαν αντιδράσουν".

Κατά πληροφορίες οι δυνάμεις κινούνται σε περιοχές ανάμεσα στο τρίγωνο Αιτ.νιας, Φθιώτιδος, Ευρυτανίας.
ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ.ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "ΕΚΤΑΚΤΟ: ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ "ΒΑΤΡΑΧΙΑ" ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΡΜΟ. ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ"

Leave a reply