Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Έτοιμος να αυτοκτονήσει ο Ιλίρ Κούπα – Η ΕΛ.ΑΣ. στα ίχνη του πρωτοπαλίκαρου του Κόλα

Θέμα χρόνου εκτιμά η Αστυνομία πως είναι ο εντοπισμός και η σύλληψη του Αλβανού δραπέτη των φυλακών Τρικάλων, Ιλίρ Κούπα.

Ο Ιλίρ Κούπα εκτιμάται ότι βρίσκεται στις απόκρημνες πλαγιές κοντά στον ποταμό Καλαμά και οι αστυνομικοί αισιοδοξούν ότι δεν θα ξεφύγει από τον κλοιό. Tην ίδια ώρα όπως μετέδωσε το Mega, ο Αλβανός δραπέτης δεν βρίσκεται πολύ μακρυά από το να αποφασίσει την αυτοκτονία καθώς εκτιμάται πως προτιμά να πέσει νεκρός παρά να πέσει στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι αρχές δεν αποκλείουν, επίσης, το ενδεχόμενο ο Ιλίρ Κούπα να είναι τραυματισμένος από τη χτεσινή συμπλοκή με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Σημειώνεται ότι η περιοχή όπου έπεσε νεκρός ο Μαριάν Κόλα, από τα ξημερώματα βρίσκεται αποκλεισμένη σε μια μεγάλη περιμετρική ακτίνα 20 χιλιομέτρων. Κατά τη συμπλοκή τραυματίστηκε ένας άνδρας των ΕΚΑΜ ο οποίος φέρει σοβαρό τραύμα στο γόνατο, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Στη διάρκεια, σύμφωνα με το ipiros.gr της νύχτας πάνοπλοι αστυνομικοί με θερμικές κάμερες συνέχισαν τις έρευνες την ώρα που συνεχίζονται οι ενέδρες και τα μπλόκα, με την παλιά εθνική οδό Ιωαννίνων - Ηγουμενίτσας να παραμένει κλειστή σε όλη την έκταση όπου πραγματοποιούνται οι έρευνες. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο αστυνομικός υπέστη βαρύ τραυματισμό από πυροβόλο όπλο, στην περιοχή του δεξιού γόνατος, το οποίο προκάλεσε συντριπτικό κάταγμα, χωρίς ευτυχώς νευραγγειακές βλάβες.

newego_LARGE_t_1101_54226532

Ο άνδρας των ΕΚΑΜ θα παραμείνει για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Χατζηκώστα», όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Το νοσοκομείο επισκέφθηκε ο υφυπουργός Υγείας και βουλευτής Θεσπρωτίας Αντώνης Μπέζας, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται στο πλευρό της ελληνικής αστυνομίας και στηρίζει το έργο της.


Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ρέμα του Ζαλογγοπόταμου, σε απόσταση 600 μέτρων από το σημείο όπου έπεσε νεκρός ο Κόλα, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο και ένα σακίδιο με τρόφιμα. Τα ευρήματα, θεωρούν οι αστυνομικοί, ότι ανήκουν στον καταζητούμενο Αλβανό δραπέτη Ιλίρ Κούπα, ενώ από το απόγευμα της Κυριακής έχουν εντατικοποιήσεις τις έρευνες.

 ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ.ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Έτοιμος να αυτοκτονήσει ο Ιλίρ Κούπα – Η ΕΛ.ΑΣ. στα ίχνη του πρωτοπαλίκαρου του Κόλα"

Leave a reply