Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ "ΚΥΡΙΑ" ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ!


Με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στην Αθήνα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος ανέφερε στη Βουλή πως η κυβέρνηση δεν σκοπεύει να θέσει το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, αφού δεν το έκανε ούτε όταν ήρθε η... «κυρία Βεστερβέλε»!

Η ιδιαίτερη προσφώνηση του Γερμανού υπουργού Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε προκάλεσε αντιδράσεις στο Κοινοβούλιο, ωστόσο ο προεδρεύων Γιάννης Δραγασάκης δεν προχώρησε σε καμία κίνηση όπως είχε κάνει στο παρελθόν με τον βουλευτή της Χ.Α. Παναγιώτη Ηλιόπουλο.

Στη συνέχεια ο κ. Παναγιώταρος έκανε και χιούμορ με την γραβάτα του Γιάννη Στουρνάρα λέγοντας: «Ο κ. Στουρνάρας τηρεί το πρωτόκολλο, φορά μαύρη γραβάτα σε κηδείες...», για να τον διορθώσει ο κύριος Στουρνάρας λεγοντάς του:«Μπλέ φοράω».

Δίπλα στον Γιάννη Στουρνάρα καθόταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης που χαμογελούσε και πιο δίπλα ο Νίκος Δένδιας, που δεν ξέφυγε από τα πυρά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής. «Οσο για τον κ. Δένδια, που ήθελε να πάει για καφέ στο Floral, ας βρει πρώτα τους Αλβανούς που πυροβόλησαν με καλάσνικωφ δίπλα στη ΓΑΔΑ ή τους Αλβανούς δραπέτες που τον έχουν εξευτελίσει».
πηγη
ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ.ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ "ΚΥΡΙΑ" ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ!"

Leave a reply