Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Μαρία Σολωμού – Πάνος Μουζουράκης: Έκαναν «6@» σε παραλία της Μυκόνου και τράβαγε ο παπαράτσι!


Δεν τους προλαβαίνουμε: ο χωρισμός, η επανασύνδεση και το αχαλίνωτο πάθος ανάμεσα στη Μαρία Σολωμού και τον Πάνο Μουζουράκη εναλλάσσονται με κινηματογραφική ταχύτητα. Ακόμη και οι παπαράτσι δυσκολεύονται να παρακολουθήσουν τις καυτές εξελίξεις

Εστω ότι δεν ξέραμε τίποτα απ’ ό,τι είχε προηγηθεί ανάμεσά τους τα προηγούμενα τρία-τέσσερα χρόνια. Καθαρίζοντας τη μνήμη μας από τις εικόνες των δυο τους σε διάφορες τρυφερές πλην κόσμιες πόζες, ερχόμαστε κατευθείαν στο σήμερα και στο «69», την ερωτική περίπτυξη την οποία συνελήφθησαν (σχεδόν) να εκτελούν εν μέση οδώ -ή μάλλον ξαπλωμένοι στην παραλία του μυκονιάτικου Πανόρμου. Εάν δεν τους αναγνωρίζαμε, θα μπορούσαμε να πούμε κάτι του τύπου «α, τα καημένα τα παιδιά, μάλλον έχουν καιρό να ιδωθούν και δεν κρατιούνται». Eνδεχομένως κάποιος να πρόσθετε: «Μάλλον ο τύπος μόλις αποστρατεύτηκε από τη Λεγεώνα των Ξένων και δεν έχει ακουμπήσει γυναικεία σάρκα για καμιά 15αριά χρόνια» ή «κι αυτή η δύσμοιρη, τόσα χρόνια που πέρασε κλεισμένη στο μοναστήρι, ε, φυσικό είναι, της άφησαν κάποια ερωτικά απωθημένα» κ.ο.κ.


sm1


Επειδή όμως τους γνωρίζουμε καλά, απορούμε. Απορούμε με την ένταση της επιθυμίας που τους πυρπολεί και τους κατακαίει, με το αχαλίνωτο του σαρκικού τους πόθου. Στο κάτω-κάτω, πόσο ήταν το διάστημα που έμεινε ο ένας μακριά από το κρεβάτι του άλλου; Να ήταν δύο εβδομάδες; Τρεις; Αντε, τελευταία τιμή για σας, να πούμε ότι ο χωρισμός τους διήρκεσε 40 μέρες το πολύ. Με άλλα λόγια, κι εμείς (κι εσείς, και ο καθένας τέλος πάντων) ερωτευτήκαμε, αλλά δεν κάναμε έτσι. Οχι ότι έχουμε κάποιο ιδιαίτερο ζόρι, σύμπλεγμα κ.λπ., όμως μισο-«69» δεν επιχειρήσαμε σε κοσμοπλημμυρισμένη παραλία ούτε στις πρώτες ζευγαρωτές μας διακοπές, ούτε μετά την άδεια ορκωμοσίας από τα τεθωρακισμένα. Και να πεις ότι Σολωμού και Μουζουράκης ξεμοναχιάστηκαν σε καμιά απόμερη και απόκρημνη παραλία, σε κάποια βραχονησίδα ή τόπο εξορίας, σε μια άξενη και άγονη γραμμή; Κάθε άλλο, επέλεξαν να επιδείξουν τον αναγεννημένο τους έρωτα στη Μύκονο και τον κατάμεστο Πάνορμο. Υπό διαφορετικές συνθήκες και εάν τα μάρμαρα δεν ήταν τόσο σκληρά και κρύα, θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν κάνει το ίδιο στην πλατεία Συντάγματος. Ισως και να το σκέφτηκαν μάλιστα -ποιος ξέρει;-, αλλά δεν έβρισκαν τον χώρο ελεύθερο ένεκα των συνεχών διαδηλώσεων.
sm2



Ξαφνιασμένοι στη Μύκονο

Ας το δούμε από την πλευρά τους: θα πρέπει να αιφνιδιάστηκαν όταν αντίκρισαν τον εαυτό τους στα περιοδικά κοινωνικής κριτικής, φωτογραφημένοι να κυλιούνται ο ένας πάνω στον άλλον, με διαχύσεις και τολμηρές, απόλυτα απελευθερωμένες θωπείες. Εξάλλου, ποιος πηγαίνει στον Πάνορμο ή γενικώς στη Μύκονο και έχει στο μυαλό του τους αδιάκριτους φωτορεπόρτερ; Ιδιαίτερα οι επώνυμοι, τα διακεκριμένα μέλη της ελληνικής σόουμπιζ πάντοτε επιλέγουν τη Μύκονο για τη γαλήνη, τη διακριτικότητα και τον ευλαβή σεβασμό στην προσωπική ζωή που εγγυάται στους επισκέπτες της. Επιπλέον, τόσο η Μαρία Σολωμού -καθότι μητέρα ανηλίκου- όσο και ο Πάνος Μουζουράκης είναι δύο καλλιτέχνες σεμνοί αλλά και αντισυμβατικοί, που επανειλημμένως έχουν τονίσει σε συνεντεύξεις τους ότι «δεν κρεμούν τα ιδιωτικά και τα συναισθηματικά τους στα περίπτερα». Πράοι και άμαθοι από τις παρενέργειες της σκοτεινής όψης της διασημότητας, η ηθοποιός και ο τραγουδιστής-σόουμαν βρέθηκαν στη Μύκονο, προφανώς χάρη σε κάποια συντροφιά φίλων – η οποία, εάν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, ελάχιστα τους απασχόλησε. Σολωμού και Μουζουράκης παρασύρθηκαν από τον ενθουσιασμό της επανασύνδεσής τους ώστε επιβιβάστηκαν στο πρώτο πλοίο που είδαν μπροστά τους στο λιμάνι.


sm3


Κι όταν από τα μεγάφωνα ανακοινώθηκε ότι το πλεούμενο προσεγγίζει τη Μύκονο, κοίταξε ο ένας τον άλλον και με μία φωνή είπαν: «Καλό φαίνεται το νησάκι, ας κατέβουμε εδώ. Τι έχουμε να χάσουμε;» και χαχανίζοντας σαν έφηβοι σε κοπάνα από το φροντιστήριο ξεχύθηκαν σε δρόμους, αμμουδιές και καλντερίμια. Καμαρώνοντας, δε, σαν μαθητούδια που ανακάλυψαν τι σημαίνει ολοκληρωμένος έρως, φόρεσαν ασορτί μπλουζάκια με το πιο σαφές μήνυμα που θα μπορούσαν να μεταδώσουν προς πάσα κατεύθυνση: «All you need is love – Love is all you need». Αλληλοσυμπληρούμενοι και αχώριστοι, ένα ρομαντικό «νίψον ανομήματα μη μόναν όψιν» που ακτινοβολεί άδολο έρωτα, ιδρωμένα αγκομαχητά, τσαλακωμένα σεντόνια κ.ο.κ. Μαρία και Πάνος ζουν με παράφορο πάθος το πιο πρόσφατο επεισόδιο της θυελλώδους σχέσης τους. Πάντα τέτοια!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Μαρία Σολωμού – Πάνος Μουζουράκης: Έκαναν «6@» σε παραλία της Μυκόνου και τράβαγε ο παπαράτσι!"

Leave a reply