Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Νεκρός ο αδίστακτος Αλβανός κακοποιός Μάριον Κόλα


Νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών έπεσε τα ξημερώματα, μετά από άγρια συμπλοκή, στα βουνά του Σουλίου, ο Αλβανός κακοποιός Μαριάν Κόλα ενώ κατόρθωσε να ξεφύγει ο συνεργός του, Ιλίρ Κούπα.

Κατά τη συμπλοκή τραυματίστηκε στο πόδι και ένας αστυνομικός ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χατζηκώστα στα Ιωάννινα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν τους δραπέτες στη γέφυρα Βροσύνα και ακολούθησε καταδίωξη.

Αστυνομικοί και κακοποιοί συνεπλάκησαν, ενώ από την ανταλλαγή των πυρών έπεσε νεκρός ένας από τους Αλβανούς δραπέτες. Ο δεύτερος κατάφερε να διαφύγει, ωστόσο είναι θέμα χρόνου να συλληφθεί, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών.

Κατά τη διάρκεια της μάχης τραυματίστηκε και ένας άνδρας των ΕΚΑΜ στο πόδι και διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο αστυνομικός βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Πριν από δύο εβδομάδες οι δύο Αλβανοί δραπέτες των φυλακών είχαν φθάσει μέχρι την περιοχή του Σουλίου, αφού προηγουμένως είχαν κλέψει τρία αυτοκίνητα. Όμως, δεν κατόρθωσαν να περάσουν στην Αλβανία, καθώς είχε στενέψει γύρω τους ο αστυνομικός κλοιός.
ΠΗΓΗ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Νεκρός ο αδίστακτος Αλβανός κακοποιός Μάριον Κόλα"

Leave a reply