Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Οφείλουμε να είμαστε Έτοιμοι...

Απειλούμαστε ως Έθνος με εξαφάνιση!Μας ζηλεύουν... μας φθονούν... και μας πολεμούν από αρχαιοτάτων χρόνων.Εμείς όμως συνεχίζουμε ως Έθνος, γηγενείς και αυτόχθονες, να επιβιώνουμε και να ξεπερνάμε τις εκάστοτε δυσκολίες... Αυτό βέβαια μας έχει κάνει τεράστια ζημιά στην Ανάπτυξη της χώρας όλους αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βρισκόμαστε σε πόλεμο, με αποτέλεσμα να έχουμε πάντα μια "ψευτοφιλία" όπου δήθεν θα μας σώσει και θα μας υποστηρίξει. Λοιπόν, Αυταπάτες και Ψέματα!Κανείς μα κανείς δεν θα μας υποστηρίξει σε τίποτα...

Όλοι εποφθαλμιούν να υφαρπάξουν κάτι από τα σπλάχνα αυτού του Έθνους!

Είμαστε αρκετά χρόνια Έρμαια των Εβραιομασόνων, οι οποίοι έχουν επιτύχει να έχουν στην κατοχή τους τα πάντα! Δεν υπάρχει τομέας όπου δεν τον ελέγχουν. Η Σαπίλα είναι Παντού!

Έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο ελέγχου όπου και όποιος έχει αγνές προθέσεις να δουλεύει γι' αυτούς χωρίς να το γνωρίζει. Εν ολίγοις, κάνει τη δουλειά άλλων νομίζοντας πως πράττει το σωστό!

Παράδειγμα, δεν υπάρχει Αντίδραση Ουσιαστική και Πρακτική από τον κόσμο, τον απλό λαό, διότι και οι συνδικαλιστές είναι και αυτοί μέσα στο κόλπο υποσχόμενοι, ενώ το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η βόλεψη τους. Δεν ενδιαφέρονται για οτιδήποτε άλλο.

Άλλοι έχουν εντεταλμένη υπηρεσία και άλλοι εν αγνοία τους, επιτελούν το ίδιο έργο.

Λειτουργούν δηλαδή ώς βαλβίδες αποσυμπίεσης, με αποτέλεσμα να εκτονώνουν την δυσαρέσκεια και την οργή του κόσμου, σε όσο το δυνατό περισσότερες και μικρότερης κλίμακας, ώστε να αποφεύγουν πρακτικά και ουσιαστικά της μεγάλης κλίμακας Αντίδραση.

Ο λαός ως προς τα διαπλεκόμενα, εξουθενωμένος, πεινασμένος, προδομένος, μα πάνω απ' όλα Ντροπιασμένος... έχει κλειστεί στο καβούκι του χωρίς να θέλει να αντικρύσει την πραγματικότητα.

Περιμένει την διαφορά του επόμενου κόμματος που θα έρθει στην εξουσία μή γνωρίζοντας πως και αυτό θα λειτουργήσει ως βαλβίδα αποσυμπίεσης και μόνο. Με τον ίδιο φάκελο πάνε κι έρχονται εδώ και χρόνια. Βαλβίδες αποσυμπίεσης και κατοχή στα πάντα, (Rothschild system).



Δεν ξέρω τι είναι αυτό που θα μας φέρει όλους κοντά.
Θα είναι Πόλεμος; Θα είναι Λιμός; Θα είναι Σεισμός; Εξέγερση αλλοθρήσκων;
Ίσως να είναι όλα τα παραπάνω μαζί!
Ίσως να παραδοθούμε και στην Παγκοσμιοποίηση, τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, κάτι που Δεν εύχομαι, διότι... λαός που ξεχνά την ιστορία του, είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει στη χειρότερη της μορφή...

Για την ώρα, Οφείλουμε να είμαστε Έτοιμοι για Όλα!

"Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον
εστίν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα 
και παρά θεοίς και παρ' ανθρώποις τοις νουν έχουσιν..."

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ... ΕΔΩ... για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Οφείλουμε να είμαστε Έτοιμοι..."

Leave a reply