Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Τέρμα οι διακοπές, πουλήστε και το ΙΧ – Οι αυστηροί όροι από την Τρόικα για τη ρύθμιση δανείων

Δυσβάσταχτους όρους για τη ρύθμιση και αναδιάρθρωση δανείων, κοινούς για όλες τις τράπεζες, βάζει η τρόικα.

Θα ζητείται από τους δανειολήπτες, όπως δημοσιεύει το money-money.gr, να περικόψουν "πολυτελείς" δαπάνες, όπως τα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού, τα ιδιωτικά σχολεία, ακόμα και τις διακοπές.

Πουλήστε το ΙΧ, πάρτε τα παιδιά από το ιδιωτικό σχολείο, μην πάτε διακοπές, περιορίστε στα απολύτως αναγκαία τη διαβίωση σας. Αυτά είναι μερικά από όσα θέτει η ομάδα του κ. Τόμσεν, προκειμένου να γίνονται ρυθμίσεις και αναδιαρθρώσεις δανείων από τις τράπεζες, με βάση το νέο πλαίσιο, που είναι υπό συζήτηση.

Ο σχεδιασμός της τρόικας προβλέπει ότι το επόμενο διάστημα θα ασκηθούν μεγάλες πιέσεις σε όσους δανειολήπτες βρίσκονται σε καθυστέρηση για να ρυθμίσουν το δάνειό τους με την τράπεζα. Ταυτοχρόνως, διαμορφώνεται ένα αυστηρό πλαίσιο και οι όροι, με τους οποίους θα γίνουν οι ρυθμίσεις και οι αναδιαρθρώσεις των δανείων.

Σε δεύτερη φάση, θα ασκούνται πιέσεις μέσω κατασχέσεων και πλειστηριασμών -για το λόγο αυτό προβλέπεται το "ξεπάγωμα" των πλειστηριασμών από το νέο έτος.
πηγη

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ.ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Τέρμα οι διακοπές, πουλήστε και το ΙΧ – Οι αυστηροί όροι από την Τρόικα για τη ρύθμιση δανείων"

Leave a reply