Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

ΤΗΝ ΤΣΑΚΩΣΕΣΕ ΣΕ ΠΑΡΤΟΥΖ@ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΠΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ

Εκείνος είχε βρει δουλειά στη Ζάκυνθο... Η σύζυγος παρέμεινε στην Πάτρα και... έκανε τη ζωή της. Όταν όμως ο άντρας της αποφάσισε να επιστρέψει απροειδοποίητα, εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους.

Πραγματική συμπλοκή ήταν αυτό που συνέβη στην περιοχή των ΤΕΙ πριν από δύο εβδομάδες, με φόντο τις... ομαδικές σεξουαλικές περιπέτειες παντρεμένης από την Αλβανία! Ο σύζυγος γύρισε σπίτι απροειδοποίητα και έδειρε τη σύζυγο και τους τέσσερις εραστές της.

Όλα - σύμφωνα με το dete.gr - άρχισαν όταν σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει πιο ικανοποιητικά μεροκάματα, ο 40χρονος άνδρας της πήρε την απόφαση να φύγει για μερικούς μήνες από την Πάτρα, αποδεχόμενος θέση εργάτη σε εταιρία με έδρα την Ζάκυνθο.

Η 38χρονη γυναίκα του, η οποία απασχολείται καθαρίζοντας σπίτια και κάνοντας οικιακές δουλειές, δεν ήθελε να τον ακολουθήσει, λέγοντάς του, ότι δεν έπρεπε να εγκαταλείψει τις καλές πελάτισσες που είχε. Βέβαια αυτό ίσχυε, αλλά μάλλον στο... βάθος του μυαλού της είχε άλλα σχέδια, πιο πονηρά.

Έτσι, με το που έφυγε ο σύζυγος άρχισαν να μπαινοβγαίνουν ο ένας μετά τον άλλον οι νεαροί ομοεθνείς της, όπως αναφέρουν οι γείτονές της που είχαν μείνει έκπληκτοι από αυτά που έβλεπαν. Φαίνεται όμως ότι κάποιος από τους γείτονες, που είχε αναπτύξει σχέσεις με τον σύζυγο, δεν άντεξε και φρόντισε να τον ειδοποιήσει για το τι γίνεται πίσω από την πλάτη του.

Έτσι ο 40χρονος, ενώ ήταν να ολοκληρώσει τη δουλειά του στο νησί προς τα τέλη του καλοκαιριού, αποφάσισε να επιστρέψει εσπευσμένα και να αιφνιδιάσει τη γυναίκα του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μπαίνοντας στο σπίτι του και πιάνοντας επ' αυτοφώρω τη σύζυγο με άλλους... τέσσερις νεαρούς στο κρεβάτι, ξέσπασε το άγριο επεισόδιο.


Ο ίδιος, αρκετά γεροδεμένος, άρχισε να χτυπά όποιον έβρισκε μπροστά του, μαζί και τη σύζυγό του. Η περιοχή «σηκώθηκε» στο πόδι και για αρκετή ώρα συνεχιζόταν ο ξυλοδαρμός, με τη γυναίκα να ουρλιάζει φωνάζοντας βοήθεια. Τελικά οι εραστές έφυγαν κακήν κακώς. Σύμφωνα με τους γείτονες, ο 40χρονος έφυγε ξανά για την Ζάκυνθο αφού προηγουμένως πέταξε όλα τα πράγματα της γυναίκας του στο δρόμο...
ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ.ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "ΤΗΝ ΤΣΑΚΩΣΕΣΕ ΣΕ ΠΑΡΤΟΥΖ@ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΠΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ"

Leave a reply