Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Συγχαρητήρια το κινητό σας κέρδισε 1,5εκ. ευρώ – Η νέα μεγάλη απάτη μέσω μηνυμάτων!


Έναν καινούργιο τρόπο για να εξαπατούν τα ανυποψίαστα θύματά τους βρήκαν πλέον οι επιτήδειοι που κατά καιρούς «χτυπούν» μέσω e-mails.Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, το συγκεκριμένο μήνυμα αναφέρει ότι το κινητό τηλέφωνο του κατόχου, έτσι ξαφνικά και χωρίς να συμμετάσχει σε κάποιον σχετικό διαγωνισμό, κέρδισε, ούτε λίγο ούτε πολύ, 1,5εκ. ευρώ!

Μάλιστα οι αποστολείς των παραπλανητικών αυτών μηνυμάτων προτρέπουν τους συμπολίτες να στείλουν προσωπικά τους στοιχεία, όνομα και αριθμό, σε ένα συγκεκριμένο ..Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για παραλλαγή - εξέλιξη των νιγηριανών απατών, αφού αποστέλλονται μέσω κινητού τηλεφώνου και όχι μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αλληλογραφίας, όπως παλιότερα. 



Οι αρχές συμβουλεύουν «Αν πάρετε μήνυμα στο κινητό σας από αποστολέα εξωτερικού που να γράφει ότι κερδίσατε ενάμιση εκατομμύριο, σβήστε το και σε καμία περίπτωση μην απαντήσετε».

Σε ανακοίνωσή του το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρει οτι το τελευταίο διάστημα αρκετοί πολίτες έχουν πάρει αυτό το μήνυμα και σκοπός των αποστολέων είναι η συλλογή προσωπικών δεδομένων των παραληπτών και η εξαπάτησή τους.
Προσοχή αυτό ήρθε και σε ασύρματο της wind  σε εμένα..  

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Συγχαρητήρια το κινητό σας κέρδισε 1,5εκ. ευρώ – Η νέα μεγάλη απάτη μέσω μηνυμάτων! "

Leave a reply