Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΟΟΣΑ

Ρεπορτάζ: Μπέττυ Γιάννα
Ελεύθεροι αφέθηκαν από τον εισαγγελέα ο οδηγός και ο ελεγκτής του τρόλεϊ στο Περιστέρι που συνελήφθησαν το πρωί για το θάνατο του 19χρονου, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα το βράδυ της Τρίτης, πηδώντας...

από τρόλεϊ επειδή δεν είχε εισιτήριο σε έλεγχο που του έγινε. Ο εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε από το τμήμα Τροχαίας Περιστερίου να διερευνήσει τα αδίκημα της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας.

Ο εισαγγελέας, επίσης, ζήτησε να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη στο λεωφορείο ώστε να εξακριβωθεί εάν το θύμα «πάτησε το κουδούνι κινδύνου, άνοιξε η πόρτα αλλά αυτομάτως το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε, καθώς έτσι είναι προγραμματισμένο, και πέφτοντας έχασε την ισορροπία του», να ληφθούν καταθέσεις από τους γονείς του 19χρονου, αλλά και τους αυτόπτες μάρτυρες, καθώς και να κληθούν άμεσα σε ανωμοτί (χωρίς όρκο) κατάθεση ο οδηγός και ο ελεγκτής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το συγγενικό του περιβάλλον, ο 19χρονος Θανάσης, γυρνούσε σπίτι του μαζί με την κοπέλα του και μία φίλη της οι οποίες είχαν κατέβει στην προηγούμενη στάση.

Η οικογένεια του άτυχου νεαρού βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και τόσο η οικογένειά του, όσο φίλοι και συγγενείς δεν μπορούν να πιστέψουν πως το παλικάρι τους χάθηκε για ένα εισιτήριο.

Ο 19χρονος ήταν μαθητής τεχνικού ημερήσιου λυκείου και ήθελε να ασχοληθεί με το φυσικό αέριο. Όμως δεν πρόλαβε...Όλη η γειτονιά είναι συγκλονισμένη από το τραγικό συμβάν καθώς μιλάνε για ένα παιδί - μάλαμα, ευγενέστατο που δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα.

Η σωματική διάπλαση του παλικαριού, τον έκανε να μην περνάει απαρατήρητος. Αυτός ήταν μάλλον ο λόγος που τον θυμήθηκε ο ελεγκτής μετά από δύο χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον, ήταν ο ίδιος ελεγκτής που πριν δύο χρόνια τον είχε πιάσει να μην φέρει εισιτήριο μαζί του. Τότε του είχε κόψει απλά μια κλήση. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι...

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από μάρτυρες λένε πως ο ελεγκτής μόλις είδε τον άτυχο Θανάση τον θυμήθηκε αμέσως και φέρεται ότι του είπε τα εξής: "Βουνό με βουνό δεν σμίγει...Θα σε φτιάξω εγώ τώρα..."

Η οικογένεια του 19χρονου θα κινηθεί δικαστικά για να βρει δικαίωση το παιδί τους και τόσο ο πατέρας του όσο και ο θείος του , κάνουν έκκληση μέσα από το makeleio.gr , όσοι μάρτυρες ήταν παρών στο περιστατικό να βγουν να μιλήσουν και να πούμε την αλήθεια, προκειμένου να βοηθήσουν στην έρευνα της υπόθεσης.

makeleio.gr
ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ..για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!
Τα σχόλια  είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.
Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΟΟΣΑ"

Leave a reply