Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Μεγάλη αναμένεται να είναι η σημερινή νύχτα στην Αίγυπτο - ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΤΙΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΪΡΟ – ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΑ

Ξεκίνησε πριν από λίγο η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αίγυπτο που έχουν επιβάλλει οι αρχές της χώρας αλλά χιλιάδες ισλαμιστών διαδηλωτών οπαδών της «Μουσουλμανικής αδελφότητας» εξακολουθούν να βρίσκονται στους δρόμους...

Και ο σημερινός φόρος άιματος ήταν βαρύς στη χώρα η οποία βυθίζεται όλο και πιο πολύ στο δρόμο χωρίς επιστροφή ενός αιματηρού ανοικτού εμφύλιου πολέμου. Όπως μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία οι αρχές ασφαλείας ανακοίνωσαν το θάνατο τουλάχιστο 50 ατόμων κατά τις σημερινές διαδηλώσεις των οπαδών του έκπτωτου Αιγύπτιου προέδρου Mohamed Morsi. 


Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η σημερινή νύκτα αναμένεται να είναι και μεγάλη για την Αίγυπτο καθώς οι διαδηλωτές αρνούνται να υπακούσουν στην απαγόρευση κυκλοφορίας και ο Στρατός από την πλευρά του είναι αποφασισμένος να την επιβάλλει με κάθε μέσο.
Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο ζωντανά στην κατάσταση στο Κάιρο



πηγη

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ..για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!
Τα σχόλια  είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.
Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Μεγάλη αναμένεται να είναι η σημερινή νύχτα στην Αίγυπτο - ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΤΙΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΪΡΟ – ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΑ "

Leave a reply