Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Επικίνδυνος για τον τόπο ο Στουρνάρας! Ο «τεχνοκράτης» ΟΔΗΓΕΙ τη χώρα σε εμφύλιο!


Για τον κίνδυνο κατάρρευσης των τραπεζών προειδοποιεί ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, αναφερόμενος στο πρόβλημα που προκύπτει από τα «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια, θέτοντας ζήτημα σταδιακής επανεκκίνησης των πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία. «Δεν μπορούμε να μην κάνουμε κάτι, γιατί διαφορετικά θα καταρρεύσουν οι τράπεζες», αναφέρει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του στην εφημερίδα Realnews.

Είναι πλέον βέβαιο ότι ο «ακούραστος τεχνοκράτης» είναι επικίνδυνος για τη χώρα, την κοινωνική ειρήνη και για την εναπομείνασα δημοκρατία. Ο άνθρωπος αυτός, που με αλαζονικό ύφος εφαρμόζει πειθήνια τις εντολές των δανειστών, πέρασε την κόκκινη γραμμή. Είπε ευθέως στον ελληνικό λαό ότι είναι αποφασισμένος να βγάλει τις πρώτες κατοικίες στο σφυρί για να σώσει τις τράπεζες. Τις ίδιες τράπεζες που από την κυβέρνηση Καραμανλή μέχρι και σήμερα έχουν πάρει άνω των 300 δισ. ευρώ, τα οποία έχει χρεωθεί ο ελληνικός λαός!

Ο άνθρωπος αυτός είτε δεν είναι ικανός να αντιληφθεί ότι σε περίπτωση που βγουν σε πλειστηριασμούς οι πρώτες κατοικίες η χώρα θα βυθιστεί στο χάος, είτε ακριβώς αυτό επιδιώκει, δηλαδή να κάνει την Ελλάδα Λίβανο και την Αθήνα Βηρυτό! Κάτι που δεν αποτελεί διαπίστωση μόνο της αντιπολίτευσης, υπενθυμίζω την Σοφία Βούλτεψη, κοινοβουλευτική εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, που ευθέως δήλωσε ότι η απελευθέρωση των πλειστηριασμών θα μας οδηγήσει σε εμφύλιο.

Ο Στουρνάρας, προφανώς, επιλέγει να βυθίσει τη χώρα σε εμφύλιο για να σώσει τις τράπεζες! Ποιος είναι όμως ο Στουρνάρας; Ποιος τον ψήφισε; Ποια λαϊκή εντολή έχουν οι πολιτικές που συναποφασίζει με τους δανειστές και εφαρμόζει εις βάρος του ελληνικού λαού και των εθνικών μας συμφερόντων;

Ήρθε η ώρα ο κύριος Στουρνάρας και η παρέα του να απομακρυνθούν από τη διακυβέρνηση του τόπου. Ήρθε η ώρα να γίνουν εκλογές! Να αποφασίσει ο κυρίαρχος λαός τι προτιμά: να σωθούν οι τράπεζες και να χάσει τα σπίτια του, ή να σώσει τα σπίτια του και να χαθούν οι τράπεζες; Το δίλημμα δεν το βάζουμε εμείς, το έβαλε ο κύριος Στουρνάρας. Την απάντηση, όμως, θα τη δώσουν οι Έλληνες!



Στέφανος Μυτιληναίος
ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ..για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!
Τα σχόλια  είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.
Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφοντα

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Επικίνδυνος για τον τόπο ο Στουρνάρας! Ο «τεχνοκράτης» ΟΔΗΓΕΙ τη χώρα σε εμφύλιο! "

Leave a reply