Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Έτοιμο για λουκέτο και το Γενικό Χημείο του Κράτους – Επιστολή αγωνίας προς τον Α.Σαμαρά


Συγχωνεύεται, όπως όλα δείχνουν, το Γενικό Χημείο του Κράτους με τη Γενική Διεύθυνση Τελωνείων, ενώ κάποιες από τις υπηρεσίες του διασκορπίζονται σε διάφορα υπουργεία.

Οι εργαζόμενοι εκφράζουν την ανησυχία για τους κινδύνους που εγκυμονεί αυτή η εξέλιξη για τη δημόσια υγεία με επιστολή τους προς τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι θα έχει ως αποτέλεσμα «την κατάρρευση του ενιαίου αποτελεσματικού ελέγχου και τη σπατάλη υλικών και ανθρώπινων πόρων, δηλαδή ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα, από αυτά που οι σημερινές πολιτικές επιδιώκουν».

Το Γενικό Χημείο του Κράτους ιδρύθηκε το 1929 και προήλθε από τη συνένωση όλων των τότε δημόσιων εργαστηρίων, με στόχο την προστασία της δημόσιας υγειας, την προστασία του πολίτη και του περιβάλλοντος, την εξεύρεση λύσεων σε περιπτώσεις διατροφικών κρίσεων και την αποτελεσματικότερη είσπραξη εσόδων, σε περιπτώσεις λαθρεμπορίας και εισαγωγών.
ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ.ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Έτοιμο για λουκέτο και το Γενικό Χημείο του Κράτους – Επιστολή αγωνίας προς τον Α.Σαμαρά"

Leave a reply