Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

NBC :«Η σχεδιαζόμενη αεροπορική επιδρομή στη Συρία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη»


«Η πυραυλικού τύπου επίθεση στη Συρία θα ξεκινήσει την Πέμπτη». Αυτό αναφέρθηκε από μια ανώνυμη πηγή στο αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι NBC και αναμεταδίδει ο ρωσικός τύπος.

Η όλη επιχείρηση θα διαρκέσει 3 ημέρες με συνεχή βομβαρδισμό και δεν θα «κλιμακωθεί περαιτέρω» κατέληξε η πηγή. Η όλη «επιχείρηση » στην Συρία αποτελεί μία είδους «απάντηση προς συμμόρφωση» των ΗΠΑ προς το καθεστώς του Μπασάρ αλ-Άσαντ. Ο σκοπός της επίθεσης, όπως αναφέρεται από το αμερικανικό κανάλι, είναι η καταστροφή στρατιωτικών αποθηκών , αεροδρομίων και του βαρέως συριακού πυροβολικού .

Ωστόσο, σύμφωνα με άλλες πηγές στην αμερικανική διοίκηση αναφέρει το NBC, «οι επιθέσεις στη Συρία, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα «ξεκινήσουν» έως ότου οι επιθεωρητές του ΟΗΕ πραγματοποιήσουν την επιθεώρηση τους». Η αποστολή των εμπειρογνωμόνων θα λήξη την Κυριακή, οπότε και θα αναχωρήσουν ανέφερε το εν λόγω κανάλι.

Επίσης ο Αμερικανός ΥΠΕΞ Τ. Κέρι ανέφερε ότι «Ο πρόεδρος Ομπάμα πιστεύει ότι εκείνοι που χρησιμοποίησαν το πιο τερατώδες όπλο ενάντια στους πιο ευάλωτους ανθρώπους του κόσμου πρέπει να προσαχθούν στη δικαιοσύνη» – Η κατάσταση αυτή αξίζει μια διεξοδική έρευνα ».

Τη Δευτέρα, μια ομάδα εμπειρογνωμόνων των Ηνωμένων Εθνών προέβη σε δειγματοληψία χώματος και αέρος, στην περιοχή που επλήγη από την χημική επίθεση. Οι αντάρτες ισχυρίζονται ότι οι κυβερνητικές δυνάμεις έχουν πραγματοποιήσει την εν λόγω αποτρόπαια επίθεση. Από την άλλη πλευρά η Δαμασκό, αποκάλεσε τους ισχυρισμούς ψευδείς.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σήμερα στη συριακή πόλη της Λατάκιας κατέφθασε αεροσκάφος με 20 τόνους έκτακτης ανθρωπιστικής βοήθειας.
link

Γ. Μοτσάκος

Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ..για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!
Τα σχόλια  είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.
Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "NBC :«Η σχεδιαζόμενη αεροπορική επιδρομή στη Συρία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη»"

Leave a reply