Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Χάος: Σχολικοί φύλακες συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ και γιούχαραν τον Μητσοτάκη [βίντεο]

Σκηνές χάους επικράτησαν έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης όπου σχολικοί φύλακες συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις στον χώρο οι οποίες φαίνεται πως έδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο στην καταστολή.

Τα βίντεο και οι εικόνες που κυκλοφορούν είναι αποκαλυπτικά. Χαρακτηριστική είναι μία από τις εικόνες στην οποία φαίνεται ένας αστυνομικός με την ασπίδα του να σπρώχνει έναν διαδηλωτή με όλη του την δύναμη πέντε μέτρα ρίχνοντάς τον το έδαφος.


Ο πολίτης διατηρώντας την ψυχραιμία του και χωρίς να αντιδρά στις προκλήσεις φωνάζει «ντροπή σας» στους αστυνομικούς, οι οποίοι του πιάνουν τα χέρια πισθάγκωνα και τον απωθούν προς το πλήθος.

Ένας από τους σχολικούς φύλακες έκανε λόγο για δύο τραυματίες: «Έχουμε δύο τραυματίες, ο ένας μάλιστα καρκινοπαθής. Έχει κάνει 25 λεπτά να έρθει το ασθενοφόρο», σημείωσε, ενώ σχετικά με τους λόγους που έγινε χρήση χημικών, ο Ν. Σχοινάς είπε: «Ήθελαν να μας πετάξουν έξω. Δεν κάναμε ούτε ζημιές ούτε τίποτα. Στον προαύλιο χώρο βρισκόμασταν».

Η ένταση υπήρχε από το πρωί όταν δεκάδες σχολικοί φύλακες επέλεξαν να μεταβούν στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το μέτρο της διαθεσιμότητας. Οι διαμαρτυρόμενοι προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη του κτηρίου με αποτέλεσμα να προκληθούν μικροεπεισόδια με τις δυνάμεις των ΜΑΤ που φρουρούσαν το χώρο. Από τις δυνάμεις της αστυνομίας έγινε και χρήση χημικών.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Χάος: Σχολικοί φύλακες συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ και γιούχαραν τον Μητσοτάκη [βίντεο]"

Leave a reply