Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ


Το αποτέλεσμα των εκλογών μου άρεσε πολύ. Επιτέλους όλοι ξύπνησαν, οι Έλληνες με τη ψήφο τους έδειξαν ότι δεν θέλουν αυτό το Ευρωπαϊκό μοντέλο που υπάρχει, ούτε το μνημόνιο που τους έχει καταστρέψει. Χτύπησαν τον δικομματισμό με την ξύλινη γλώσσα και τις κολλημένες ιδέες στη ρίζα του. Έβγαλαν δεύτερο κόμμα το ΣΥΡΙΖΑ που έχει για αρχηγό έναν άνθρωπο νέο. Δεν πρέπει να πάει χαμένη αυτή η ευκαιρία. Πρέπει να την πιάσουμε από τα μαλλιά δεν πρέπει να υποκύψουμε σε απειλές και τρομοκρατικές δηλώσεις. Αν θέλουμε ανάπτυξη και επιβίωση πρέπει να είμαστε τολμηροί. Να κάνουμε τα πάντα αλλά με τον τρόπο που εμείς μπορούμε. Δεν γίνεται τίποτα με αυτό το μοντέλο που υπάρχει.
Αυτή τη στιγμή η Ελληνική αγορά είναι σα να έχει πέσει πυρηνική βόμβα. Αν συνεχιστή αυτή η κατάσταση τους προτείνω να φτιάξουνε μια φυλακή για 10.000.000 άτομα γιατί όλοι εκεί θα πάμε για οικονομικά αδικήματα και για χρέη στο δημόσιο. Πιστεύω ακράδαντα ότι μόνο μια κεντροαριστερή κυβέρνηση μπορεί να μας βγάλει απο αυτό το αδιέξοδο. Και αυτό γιατί δεν φοβάται να συγκρουσθεί (πιστεύω ο κ.Τσίπρας να μη κάνει πίσω). Όλοι θέλουμε να μείνουμε στην ΕΕ αλλά όχι έτσι όχι σε μια Ευρώπη φτώχιας και ανθρωποφαγίας χωρίς κοινωνική δικαιοσύνη. Αν είναι να συνεχίσουν έτσι καλύτερα να φύγουμε μόνοι μας. Όλοι έχουν πέσει πάνω στο ΣΥΡΙΖΑ και καραδοκούν στη γωνία για να πέσουν επάνω του και να το φάνε. Αντί να του λύσουν τα χέρια προσπαθούν να τον δέσουν πισθάγκωνα. Ειρωνείες διαστρεβλώσεις δηλώσεων κλπ κόλπα. Τη πολιτική σας την είδαμε από το 1974 μέχρι σήμερα αποτύχατε με θόρυβο.. αφήστε να δοκιμάσει λοιπόν και κανένας άλλος Σας ρωτώ σε τη χώρα θέλετε να κυβερνήσετε; Μια χώρα εξαθλιωμένων φτωχών πεινασμένων ανέργων; Σας το λέω και να με θυμάστε αν δεν αφήσετε το ΣΥΡΙΖΑ να κάνει κυβέρνηση το επόμενο στάδιο είναι η ακροδεξιά όπως έγινε στη Γερμανία το 1934.
Και κάτι τελευταίο.. κ.Τσιπρα μη κάνετε πίσω ούτε βήμα. Nellos Siakavaras RAMNOUSIA

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ"

Leave a reply