Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

ΠΑΣΟΚ: Μικρή η σημασία της επιμήκυνσης αν υπάρξουν νέες περικοπές – Τι απαντά ο Σ. Κεδίκογλου

http://feeds.feedburner.com/wradrasis/fcEE
«Αν η κυβέρνηση αποδεχθεί τη λογική πως η λήψη προσθέτων μέτρων 11,5 δισ, από τα οποία τα περισσότερα από έξι αφορούν περικοπές μισθών, συντάξεων και επιδομάτων, αποτελεί προϋπόθεση για να γίνει οποιαδήποτε συζήτηση για παράταση του χρόνου δημοσιονομικής προσαρμογής, πρώτον η πίεση και η λήψη προσθέτων μέτρων δεν θα σταματήσει πουθενά και δεύτερον θα έχει πολύ μικρή σημασία η παράταση του χρόνου» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε άτυπη ενημέρωση.


 Παράλληλα, χαρακτηρίζει άδικο την ώρα που κάποιοι, όπως ο πρόεδρος του, αγωνίζονται να πείσουν την τρόικα, κάποιοι άλλοι να εκπέμπουν το μήνυμα ότι αυτό που εκπέμπει το ΠΑΣΟΚ στις επαφές του δεν είναι εφικτό. «Η Κυβέρνηση δεν θα απαντήσει στην άτυπη ενημέρωση του γραφείου τύπου του ΠΑΣΟΚ και αυτό γιατί πρέπει να διατηρήσει την ψυχραιμία της και κυρίως την υπευθυνότητα της» απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

 Στο μεταξύ, νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση (Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος, Φώτης Κουβέλης) θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη. Νωρίτερα, άκαρπη απέβη η συνάντηση που είχε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος με την τρόικα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες τους γνωστοποίησε ότι δεν πρόκειται να συναινέσει σε περικοπές μισθών και συντάξεων.

 Να σημειωθεί ότι στην κοινοβουλευτική ομάδα ο κ. Βενιζέλος είπε ότι από μισθούς έχουν κοπεί 1,6 δισ. ευρώ, ενώ τώρα ζητούνται επιπλέον 1,2 δισ., ενώ από συντάξεις έχουν κοπεί 3,5 δισ. και τώρα ζητούνται ακόμα 2,9 δισ. ευρώ. Διαβάστε ΕΔΩ την ομιλία του κ. Βενιζέλου στην ΚΟ.

 Σύμφωνα με κύκλους του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ο κ. Βενιζέλος έθεσε με ευθύ τρόπο στην τρόικα όλα τα ζητήματα και θα ενημερώσει αύριο τους πολιτικούς αρχηγούς. Έως τότε, επισημαίνουν οι ίδιοι κύκλοι, δεν μπορεί να πει τίποτα περισσότερο, διότι απαιτείται αρραγές εσωτερικό μέτωπο. Συνάντηση με την τρόικα είχε την Τρίτη το πρωί και ο κ. Σαμαράς. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου διευκρινίστηκαν επιμέρους οικονομικά ζητήματα.

skai

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "ΠΑΣΟΚ: Μικρή η σημασία της επιμήκυνσης αν υπάρξουν νέες περικοπές – Τι απαντά ο Σ. Κεδίκογλου"

Leave a reply