Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Οι αντάρτες της Συρίας προειδοποιούν το Ισραήλ ...Κίνδυνος για κλιμάκωση


Οι Αντάρτες της Συρίας δήλωσαν ότι ο στρατός του Ισραήλ έβαλε σε απάντηση της Συρίας με πυροβολικό κοντά στα βόρεια σύνορα και είχε ως στόχο να «βοηθήσει το καθεστώς του Άσαντ»


Οι Αντάρτες προειδοποίησαν το Ισραήλ την Κυριακή για παρέμβαση στον εμφύλιο πόλεμο που μαστίζει τη Συρία από το Μάρτιο του 2011.

 Η Έκθεση από το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu της Τουρκίας αναφέρεται σε δήλωση που εκδόθηκε από την FSA λέγοντας ότι οι βολές του Ισραήλ εναντίον της Συρίας την Κυριακή το απόγευμα είχε ως στόχο να βοηθήσει το καθεστώς Άσαντ στον πόλεμο του ενάντια στις δυνάμεις της αντιπολίτευσης.

Συγκρούστηκαν μεταξύ Δαμασκού δυνάμεις και οι αντάρτες έχουν μπορντούρα πιο κοντά στο σύνορα με το Ισραήλ για εβδομάδες. Αρκετές βλήμα όλμου απολύθηκε ως μέρος των συγκρούσεων έχουν προσγειωθεί σε ισραηλινό έδαφος, ως αποτέλεσμα.

Κυριακή πρωί ένα 120 χιλιοστών βλήμα όλμου έπληξε την ανατολική Υψώματα του Γκολάν, με αποτέλεσμα η IDF να επιστρέψει φωτιά για πρώτη φορά από το 1973 Πόλεμος του Γιομ Κιπούρ .

Ο πύραυλος που τροφοδοτούνται από το IDF ήταν μια προηγμένη Ταμούζ πυραύλων , μια προηγμένη ηλεκτρο-οπτικών πυραύλων, με βάση Spike μεγάλου βεληνεκούς πυραύλων της τεχνολογίας.

"Οι ισραηλινές δυνάμεις παρενέβαινε με την πρόθεση της εξοικονόμησης δύναμη του Άσαντ, προσφέροντας ένα άμεσο χτύπημα στους αντάρτες και το σπάσιμο πολιορκία τους πάνω από εγκληματικές δυνάμεις του Ασάντ."

Η δήλωση προειδοποίησε επανειλημμένα «εχθρός του Ισραήλ εναντίον οποιαδήποτε παρέμβαση στη συριακή σύγκρουση υπέρ του καθεστώτος Ασάντ.

"Οποιαδήποτε τεχνητή ένταση που δημιουργείται από το Ισραήλ στα κατεχόμενα Υψώματα του Γκολάν είναι μια προσπάθεια να βοηθήσει το καθεστώς του Άσαντ από την ανικανότητα των συριακού λαού από την επανάσταση τους », ανέφερε η δήλωση.

Την περασμένη εβδομάδα, τρία Άρματα  της Συρίας εισήλθαν στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη στα Υψώματα του Γκολάν, για εκδίωξη ανταρτών



Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. Κάθε φορά που διαβάζετε μια 
είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε. 
ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΝΕ LIKE!

Τόνισε, επίσης, υποστήριξε η UNIFIL δυνάμεις που σταθμεύουν στην αποστρατικοποιημένη ζώνη ήταν βοηθώντας τις δυνάμεις του Ασάντ.

Οι ισχυρισμοί αυτοί δεν έχουν επιβεβαιωθεί ή επανέλαβε από οποιαδήποτε άλλη πηγή.
veteranos

Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. Κάθε φορά που διαβάζετε μια 
είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε. 
ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΝΕ LIKE!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Οι αντάρτες της Συρίας προειδοποιούν το Ισραήλ ...Κίνδυνος για κλιμάκωση"

Leave a reply