Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Πάλι πρώτος στην παράσταση νίκης ο ΣΥΡΙΖΑ! "Καταλληλότερος" στα βήματα του Παπανδρέου ο Σαμαράς!


Με 59% προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας που λαμβάνει 26% στην παράσταση νίκης, σύμφωνα με το Βαρόμετρο Νοεμβρίου της Public Issue για τον ΣΚΑΙ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύεται επίσης το καλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης με ποσοστό 33% και ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 16% και η Χρυσή Αυγή με 10%. «Κανένα» κόμμα της αντιπολίτευσης δεν είναι καλύτερο, σύμφωνα με το 27% των ερωτηθέντων.
Στην ερώτηση ποια θα ήταν καλύτερη κυβέρνηση, το 39% υποστηρίζει «καμμία», το 32% επιλέγει συνεργασία ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ και το 24% τον ΣΥΡΙΖΑ.
Καταλληλότερος πρωθυπουργός παραμένει ο Αντώνης Σαμαράς με ποσοστό 39% και ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 31%. «Κανένας» δεν είναι καταλληλότερος για το 27% των ερωτηθέντων.
όσον αφορά στη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, προηγείται ο Φώτης Κουβέλης με 49% και ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 42% και ο Αντώνης Σαμαράς με 38%. Σημαντική πτώση πέντε μονάδων σε σχέση με τον Οκτώβριο κατέγραψε ο Νίκος Μιχαλολιάκος του οποίου το ποσοστό έπεσε στο 15%.
Πάντως, το 76% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η χώρα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές ενώ μόλις το 18% εκτιμά πως η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία.
Τέλος, ως το σημαντικότερο πρόβλημα για την χώρα υπολογίζεται η οικονομία με ποσοστό 50%, ακολουθεί η ανεργία με 41%, οι πολιτικοί και τα κόμματα με 26% και το εισόδημα με 19%.
elkosmos

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Πάλι πρώτος στην παράσταση νίκης ο ΣΥΡΙΖΑ! "Καταλληλότερος" στα βήματα του Παπανδρέου ο Σαμαράς!"

Leave a reply