Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Εδώ είμαστε !.."Πρώτα οι απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και μετά η δόση"



«Πρώτα οι απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και μετά η δόση», φαίνεται να υποστηρίζουν οι εκπρόσωποι της τρόικα, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό «Spiegel». Μάλιστα, στην απαίτηση της τρόικα, περιλαμβάνεται και η λίστα με τα ονοματεπώνυμα των υπό απόλυση δημοσίων υπαλλήλων.
Το γερμανικό περιοδικό, επικαλούμενο πηγές από το περιβάλλον του υπουργού, της Νέας Δημοκρατίας, υπάρχει φόβος, ότι η χώρα δεν θα τα καταφέρει μέχρι το τέλος του μήνα, λόγω ότι τα κρατικά ταμεία είναι…άδεια!
Στη συνέχεια του δημοσιεύματος, αναγράφεται η δυσαρέστηση της ελληνικής κυβέρνησης από τους εταίρους, καθώς περιμένει ακόμη το «πράσινο φως» για την εκταμίευση της δόσης, ενώ έχουν προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις που είχαν ζητηθεί.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος» η λίστα του υπουργείου της Διοικητικής Μεταρρύθμισης είναι έτοιμη, καθώς η συμφωνία κυβέρνησης-τρόικας προβλέπει τη διαθεσιμότητα 2.000 εργαζομένων μέχρι το τέλος του χρόνου και 25.000 εντός του 2013! Αυτοί που κινδυνεύουν περισσότερο, είναι οι υπάλληλοι με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, απόφοιτοι λυκείου και διοικητικών καθηκόντων που έχουν επιλεγεί να υπηρετούν και βρίσκονται εκτός διαδικασιών ΑΣΕΠ.

Οι υπάλληλοι που θα τεθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας για έναν χρόνο, θα αμείβονται  με το 75% των αποδοχών και εάν δεν έχουν μετακινηθεί σε άλλη θέση εντός του 12μήνου, θα απολυθούν.
citypress

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Εδώ είμαστε !.."Πρώτα οι απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και μετά η δόση""

Leave a reply