Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Απειλή διακοπής των διπλωματικών σχέσεων ΗΠΑ και Ρωσίας

© Фωτογραφία: «Η Φωνή της Ρωσίας»


Ο πρώτος αντιπρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών της Κρατικής Δούμας της Ρωσίας Βιατσεσλάφ Νίκονοφ απείλησε τις ΗΠΑ με «συμμετρική απάντηση» σε περίπτωση, που εγκριθεί η διαμαρτυρία, που ζητά να συμπεριληφθούν στη «λίστα Μαγκνίτσκι» Ρώσοι κοινοβουλευτικοί.

«Αυτό θα είναι ένα πρωτοφανές σκάνδαλο, πιθανώς στα όρια της διακοπής των διπλωματικών μας σχέσεων», δήλωσε ο Ρώσος βουλευτής στη «Ρωσική Υπηρεσία Ειδήσεων». Πάντως, κατά τη γνώμη του Νίκονοφ, η Ουάσιγκτον το πιθανότερο είναι ότι δεν θα τολμήσει να προχωρήσει σε παρόμοια μέτρα. Η διαμαρτυρία, που ζητά, την επέκταση του «νόμου Μαγκνίτσκι» και στους βουλευτές της Κρατικής Δούμας, οι οποίοι ενέκριναν την απαγόρευση σε Αμερικανούς να υιοθετούν ορφανά από τη Ρωσία, εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα "We the People" στις 21 Δεκεμβρίου και ήδη έχει ως σήμερα συγκεντρώσει 25 χιλιάδες υπογραφές, οι οποίες είναι απαραίτητες για να εξεταστεί από την κυβέρνηση των ΗΠΑ.
http://greek.ruvr.ru

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Απειλή διακοπής των διπλωματικών σχέσεων ΗΠΑ και Ρωσίας"

Leave a reply