Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Δεσμεύεται το μισό «Καραϊσκάκη» λόγω… του Λαυρεντιάδη!

Την συντηρητική κατάσχεση του 50% του σταδίου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» διέταξε η ανακρίτρια Ι. Χατζάκη που χειρίζεται την υπόθεση της Proton Bank.


Πρόκειται για το ποσοστό που είχε στην κατοχή του ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης και εκμεταλλευόταν εμπορικά το γήπεδο του Ολυμπιακού.

Ο επιχειρηματίας που βρίσκεται στην φυλακή, είχε το 50% του φαληρικού γηπέδου, έπειτα από συμφωνία με τον πρώην πρόεδρο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Σωκράτη Κόκκαλη, που είχε φτάσει τα 25.000.000 ευρώ.

Η κατάσχεση ήταν αναμενόμενη, λόγω του ύψους της υπεξαίρεσης κατά 790.000.000 εκ. ευρώ, όπως καταγράφεται στο κατηγορητήριο του προφυλακισμένου επιχειρηματία Λαυρεντιάδη, αλλά και του βουλεύματος, το οποίο προκάλεσε η αίτηση Δραγάτση.

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας Ι. Δραγάτσης, είχε κάνει αίτηση προκειμένου να κατασχεθεί το μισό «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και να διασφαλιστούν μέρος των περιουσιακών στοιχείων των μετοχών τηςProton Bank, κάτι που επικύρωσε η ανακρίτρια.http://www.peramatozoa.net/2012/12/blog-post_7415.html

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Δεσμεύεται το μισό «Καραϊσκάκη» λόγω… του Λαυρεντιάδη!"

Leave a reply