Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Ο ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ...Κασιδιάρης σε Άδωνι: "Είσαι τρελός και καραγκιόζης"

Ο Α. Γεωργιάδης είπε στη Βουλή ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής κρύβονται από τα κανάλια. Ακολούθησε πανδαιμόνιο με τον Η. Κασιδιάρη να συγκρούεται με τον βουλευτή της ΝΔ και τον πρόεδρο της Βουλής (Vids)

Χάος στη Βουλή με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος επιτέθηκε στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη, χαρακτηρίζοντάς τον "τρελό" και "καραγκιόζη".
Αιτία της "έκρηξης" Κασιδιάρη ήταν μια αποστροφή του λόγου του κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος είπε στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής ότι δεν εμφανίζονται στα κανάλια.
"Να ξέρει ο κόσμος. Στην τηλεόραση σας προσκαλούν και δεν πηγαίνετε. Αφήστε λοιπόν τις καταγγελίες περί ΕΣΡ".
"Είσαι τρελός και καραγκιόζης" απάντησε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος θέλησε να πάρει το λόγο και να απαντήσει.
Στο σημείο αυτό παρενέβη ο πρόεδρος της Βουλής Αθ. Νάκος λέγοντας στον Η. Κασιδιάρη: "Σιγά μην πάρεις το λόγο με αυτές τις εκφράσεις".
Ακολούθησε καυγάς Νάκου-Κασιδιάρη, με τον πρόεδρο της Βουλής να αρνείται να του δώσει το λόγο. Ο κ. Κασιδιάρης συνέχισε να φωνάζει, λέγοντας ότι "στην κυρία με το παλτό δώσατε τον λόγο... ε βέβαια αφού όλοι είστε παλτά".
"Απειλές δεν δέχομαι κ. Κασιδιάρη. Απειλές εκεί που ξέρετε. Δεν θα παίρνεις αυτό το ύφος σε μένα" απάντησε ο Πρόεδρος της Βουλής.


Αντιπαράθεση Νάκου Κασισδιάρη από fon1972

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Ο ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ...Κασιδιάρης σε Άδωνι: "Είσαι τρελός και καραγκιόζης""

Leave a reply