Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

«Έχω οργασμό κάθε 30 δευτερόλεπτα»


Για την σπάνια πάθησή της μίλησε η γυναίκα που κορυφώνει εκατοντάδες φορές την ημέρα

Για την σπάνια πάθησή της μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή μια αμερικανίδα από την Ατλάντα, η οποία όπως χαρακτηριστικά λέει έχει «οργασμό κάθε 30 δευτερόλεπτα».

Η Rachel πάσχει από τη διαταραχή της επίμονης διέγερσης των γεννητικών οργάνων, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να φτάνει σε κορύφωση εκατοντάδες φορές κάθε ημέρα.

Όπως εξήγησε στην εκπομπή «100 Οργασμοί Την Ημέρα» (100 Orgasms A Day) η οποία προβλήθηκε σε βρετανικό τηλεοπτικό σταθμό, η διάγνωση της πάθησή της, έγινε μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού.

Μάλιστα, πρέπει να εξασκείται προκειμένου να ελέγχει το σώμα της ώστε να αποτρέπει τον οργασμό. «Εάν δεν το ελέγχω, δεν ξέρω καν αν θα μπορούσα να αριθμήσω πόσους έχω. Θα μπορούσαν να ήταν πολλές εκατοντάδες», εξηγεί.

«Έρχονται κάθε 30 δευτερόλεπτα για 4 μέχρι 6 ή και μερικές φορές 8 ώρες, και είμαι σίγουρη ότι φτάνουν τους εκατοντάδες. Εάν δεν είχα αυτοέλεγχο, θέληση, δεν ξέρω εάν ποτέ θα μπορούσα να φύγω από το σπίτι».

Εξαιτίας της πάθησής της, ακόμη και οι πιο απλές οικιακές εργασίες μπορούν να γίνουν εξαιρετικά δύσκολες. «Όταν το πλυντήριο γυρνάει, δεν μ’ αρέσει καν να το αγγίζω», λέει μπροστά στο φακό.

«Η δόνηση έχει την ικανότητα να εντείνει την επίμονη διέγερση των γεννητικών οργάνων, και θα προκαλούσε ‘επεισόδιο’. Δεν κάθομαι κοντά του για κανένα λόγο. Αυτό θα με ‘άναβε’», εξομολογείται.

Όσο για τον άντρα της, η πάθηση έχει τόσο θετικές όσο και αρνητικές πλευρές. «Την αποκαλώ [την ασθένεια] ‘Διεγερτική Ασθένεια του Βατράχου» λέει, έχοντας κατά νου ένα βάτραχο που ανακαλύφθηκε στην Αμερική.
«Έχει πλάκα» παραδέχεται καθώς όπως λέει δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη γυναίκα που θα διεγείρεται σε συνηθισμένες και αναμενόμενες στιγμές.


Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε. 
ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΝΕ LIKE!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "«Έχω οργασμό κάθε 30 δευτερόλεπτα»"

Leave a reply