Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

ΣΟΚ!! ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΓΚΕΤΟ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ!!! ΒΙΝΤΕΟ!!



Μετά τα χθεσινοβραδυνά γεγονότα της ντροπής με Έλληνες κατοίκους του γκέτο των Πατησίων να παίρνουν το νόμο στα χέρια τους διαπράττοντας κατά τον υπουργο Ξύλου "αντιποίηση αρχής"(δεν θα πάτε να τους συλλάβετε κύριε Δένδια όλους τους πολίτες; σας περιμένουν), οι λαθρέποικοι στα στέκια της μαφίας απειλούν με αντίποινα.

Νωρίς το μεσημέρι συγκεντρώθηκαν κάτω από την πλατεία Αμερικής και συννενοήθηκαν να βγουν σε λίγες ώρες και να το κάνουν "νύχτα των κρυστάλλων". 

Μάλιστα πολιόρκησαν σπίτια ελληνικών οικογενειών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια γυναίκα από πέτρα στο κεφάλι.

Οι κάτοικοι δηλώνουν ότι τους περιμένουν. Από την αστυνομία πια δεν αναμένουν καμία προστασία. "Η αστυνομία προστεύει τους λαθραίους", λένε απελπισμένοι. 



ΠΗΓΗ

Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε. 

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "ΣΟΚ!! ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΓΚΕΤΟ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ!!! ΒΙΝΤΕΟ!!"

Leave a reply