Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

ΕΟΠΥΥ: Ραντεβού με αστική χρέωση

Σε τρεις πρώην μονάδες του ΙΚΑ στην Αττική, λειτουργεί το νέο σύστημα τηλεφωνικών ραντεβού για τον ΕΟΠΥΥ με απλή αστική κλήση. 

Οι ασφαλισμένοι του Οργανισμού θα μπορούν να απευθύνονται στις εν λόγω μονάδες, καλώντας στα εξής τηλέφωνα: 
  • Στη μονάδα Αγίας Σοφίας του Πειραιά, στα 210.4210353 - 7 και 210.4212083.
  • Στη μονάδα Αθηνών, πλατείας Θεάτρου, στα 210.3220746, 210.3220523 και 210.32256254.
  • Στη μονάδα ΙΚΑ Αλεξάνδρας, στα τηλέφωνα 210.6450749 και 210.6479812.
Το επόμενο χρονικό διάστημα, η λειτουργία των τηλεφωνικών γραμμών θα επεκταθεί και στα υπόλοιπα πολυιτρεία του ΕΟΠΥΥ. 

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Μάριος Σαλμάς παρουσίασε την Πέμπτη στη Μονάδα Υγείας Αλεξάνδρας την εφαρμογή νέου συστήματος εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων. 

Πρόκειται για τηλεφωνικές γραμμές οι οποίες θα εξυπηρετούν καθημερινά τους πολίτες 08.00 - 14.00 και το κόστος τους θα αντιστοιχεί σε αστική χρέωση. 


Δεκαετία

Η υπηρεσία θα λειτουργεί με υπαλλήλους του οργανισμού. Ο κ. Σαλμάς προέβη στην ακόλουθη δήλωση: 

'Μετά από μία δεκαετία εκχώρησης μιας υπηρεσίας τηλεφωνικών ραντεβού των ασφαλισμένων σε ιδιωτικές εταιρείες, ξαναγυρίζουμε στην στήριξη από το ασφαλιστικό σύστημα, από τον ΕΟΠΠΥ, των ασφαλισμένων, παίρνοντας την ευθύνη της λειτουργίας, με δικό του προσωπικό, των τηλεφωνικών ραντεβού των ασθενών. 

Από την πρώτη στιγμή, είχαμε πει ότι το σύστημα με τα πενταψήφια τηλέφωνα για να κλείσουν οι ασφαλισμένοι τηλεφωνικά ραντεβού, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. 

Για αυτό, σήμερα ξεκινήσαμε την αλλαγή του τρόπου κλεισίματος τηλεφωνικών ραντεβού που στοιχίζει μόνο αστική χρέωση για όσα ραντεβού χρειαστεί να κλείσει ο ασφαλισμένος'. 


Στελέχωση

Έπειτα από επικοινωνία του κ. Σαλμά με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Αντώνη Μανιτάκη για το θέμα των υπαλλήλων που θα στελεχώσουν την υπηρεσία τηλεφωνικών ραντεβού ο κ. Μανιτάκης δήλωσε: 

'Βασικός στόχος του Προγράμματος Κινητικότητας είναι η κάλυψη επειγουσών αναγκών, ιδιαίτερα σε ευαίσθητους τομείς. 

Όπως ήδη έχουμε δεσμευτεί προτεραιότητα θα έχουν υπηρεσίες που σχετίζονται με την εξυπηρέτηση του πολίτη, όπως, λόγου χάρη, η Υγεία. 

Ανάμεσα στις πρώτες θέσεις που θα καλυφθούν άμεσα, θα είναι και η πλήρωση των αναγκών του ΕΟΠΠΥ σε διοικητικό προσωπικό. Κατά προτεραιότητα θα επιλεχθούν υπάλληλοι που είναι σε καθεστώς διαθεσιμότητας, εξαιτίας κατάργησής της θέσης τους και σύμφωνα με τον σχεδιασμό, από τις αρχές Ιανουαρίου, θα τοποθετηθούν στις νέες τους θέσεις'.

Δ.Κ.
http://www.iatronet.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "ΕΟΠΥΥ: Ραντεβού με αστική χρέωση"

Leave a reply