Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Τι προβλέπουν τα ζώδια…για την «τελευταία» μέρα του κόσμου!


Διαβάστε τις προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα 21 Δεκεμβρίου.
ΚΡΙΟΣ
«Δώσε…»
Η μέρα ευνοεί να ασχοληθείτε με δραστηριότητες στις οποίες θα διοχετεύσετε το δυναμισμό σας και την ενέργεια σας. Η εξωστρέφεια θα σας φέρει κοντά σε νέα πρόσωπα, ενώ νέες προκλήσεις θα σας αναζωογονήσουν. Πολύ πιθανόν να αναλάβετε την οργάνωση μιας επαγγελματικής υπόθεσης ενώ πιθανόν να αγοράσετε εισιτήρια για κάποιο ταξίδι. Οι γεννημένοι του 1987 θα έχετε τύχη σε οικονομικά και αισθηματικά θέματα.
ΤΑΥΡΟΣ
«Δεν έχω χρόνο»
Διακατέχεστε από μια εσωτερική ένταση και, συγχρόνως, δεν έχετε το χρόνο που απαιτείται για να δείτε ή να επιλύσετε αυτό που συναισθηματικά σας πληγώνει. Ο χρόνος τρέχει και μαζί του οι υποχρεώσεις και οι καταληκτικές ημερομηνίες για κατάθεση δικαιολογητικών ή εργασιών. Πολλοί από εσάς θα λάβετε δώρα από ανθρώπους που επικοινωνείτε δια αποστάσεως. Οι γεννημένοι του 1967 θα δώσετε μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα παιδείας.
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Στο άψε – σβήσε»
Σφύζετε από ενέργεια και μαζί με φίλους και γνωστούς κανονίζετε στα γρήγορα συναντήσεις, επαφές και βόλτες. Πολύ πιθανόν να ηγηθείτε μιας εθελοντικής κίνησης για καλό σκοπό ή να παροτρύνετε τους άλλους να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο ή διαφορετικό. Η ερωτική διάθεση είναι ανεβασμένη και οι αστρολογικές συγκυρίες βοηθούν να έχετε επιτυχία σε αισθηματικά θέματα. Οι γεννημένοι του 1988 θα έχετε ιδέες για ταξίδια.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Ήρθε η ώρα»
Η επιθυμία να αναγνωριστούν οι κόποι σας εκπληρώνεται μέσα από πρωτοβουλίες και ενέργειες, είτε των προϊσταμένων σας είτε προσώπων δύναμης και επιρροής. Συγχρόνως ίσως υπάρξουν κάποιες αντιπαραθέσεις με άτομα που θέλουν να έχουν τον τελευταίο λόγο. Προσκλήσεις, συζητήσεις και ετοιμασίες για τις γιορτές σας κρατούν σε νοητική εγρήγορση γιατί πρακτικά κάπου τεμπελιάζετε. Οι γεννημένοι του 1991 θα βγάλετε από μέσα σας κάτι που σας πονά.
ΛΕΩΝ
«Τελειώνεις;»
Σήμερα το σύνθημα σας είναι «Πιο γρήγορα, πιο γρήγορα», καθώς έχετε τόση αγωνία για να κάνετε κάτι που θέλετε πολύ, που κάθε άλλη σας δραστηριότητα σάς δημιουργεί ένταση. Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα είναι ειλικρινής και αυθόρμητη και σε κάποιες περιπτώσεις θα έχετε πάρει τόσο φόρα που ίσως ξεφουρνίσετε και πράγματα που δεν θα έπρεπε. Οι γεννημένοι του 1959 θα ζοριστείτε να τελειώσετε κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Αμάν»
Ίσως υπάρχει κάποιος θυμός για κάποια χρωστούμενα που δεν λάβατε ή δώρα που ακόμα δεν πήρατε. Συγχρόνως θα αισθανθείτε να βγάλετε προς τα έξω αυτά που σας ενοχλούν και να μην τα κρατάτε άλλο μέσα σας. Ο τρόπος που θα το κάνετε θα κρίνει και το αποτέλεσμα. Οι πλανήτες στον 4ο εγγυώνται όμορφες γιορτές και χαρούμενες δραστηριότητες εντός του σπιτιού. Οι γεννημένοι του 1984 θα βρεθείτε μπροστά σε ένα δίλημμα.
ΖΥΓΟΣ
«Στα κόκκινα»
Σήμερα ανάβουν τα αίματα μέσα στη σχέση σας και οι στιγμές έντασης εναλλάσσονται με αυτές του ερωτισμού. Πολύ πιθανόν να σας γίνουν κάποιες προτάσεις στις οποίες θα βιαστείτε να απαντήσετε ενώ θα έχετε την τάση να αμύνεστε σε συμπεριφορές που θεωρείτε επιθετικές. Οι πλανήτες στον Τοξότη ευνοούν τις μετακινήσεις και τις θετικές επαφές. Οι γεννημένοι του 1980 θα ρίξετε λάδι στην φωτιά που καίει στο σπίτι σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Ακόμα;»
Επιτακτικοί και συνάμα βιαστικοί είστε όσον αφορά επαγγελματικά ζητήματα και πρακτικές υποχρεώσεις ενώ ένας εκνευρισμός είναι διάχυτος δεδομένου ότι θα θέλετε να τελειώνετε μιαν ώρα αρχύτερα από υποθέσεις που σας κρατούν μακριά από ευχάριστες δραστηριότητες. Το χρήμα ρέει και αυτό σας επιτρέπει να κάνετε αγορές και μετακινήσεις χωρίς να σκέφτεστε τη βενζίνη. Οι γεννημένοι του 1989 θα έχετε τη βοήθεια ενός ηλικιωμένου.
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Άμα έχεις φίλους είσαι πλούσιος»
Σήμερα είστε στα κέφια σας και αυτό γιατί έχετε όσο χρόνο θέλετε για να ασχοληθείτε περισσότερο με αυτά που σας αρέσουν και αγαπάτε. Σπορ, διασκέδαση, παιχνίδια και χόμπι έχουν την τιμητική τους, ενώ ο έρωτας αποτελεί για πολλούς την μεγαλύτερη απόλαυση. Οικονομικά, μάλλον έχετε μείνει ρέστοι πριν την ώρα σας αλλά ας είναι καλά οι φίλοι. Οι γεννημένοι του 1967 θα προβείτε σε αποκαλύψεις.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Σε άδεια»
Η μέρα ευνοεί προετοιμασίες για οικογενειακά δείπνα, επισκέψεις και οικιακές ενασχολήσεις. Πολύ πιθανόν να προβείτε σε κάποιες κατασκευές ή χειροτεχνίες ενώ θα είστε οι αρχηγοί ή οι μεγάλοι «ενορχηστρωτές» ενός χριστουγεννιάτικου ρεβεγιόν. Παράλληλα, πολλοί από εσάς θα κάνετε ένα διάλλειμα από τις καθημερινές έγνοιες και υποχρεώσεις. Οι γεννημένοι του 1984 θα παίξετε ένα παιχνίδι στα αισθηματικά σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Αχάαα…»
Με τη Σελήνη στον Κριό ευνοούνται οι μετακινήσεις, οι διευθετήσεις και οι επαφές με συναδέλφους και κοντινά πρόσωπα. Ίσως σας κυριέψει κάποια ανησυχία για επαγγελματικά ζητήματα καθώς λαμβάνετε σήματα που σας λένε ό,τι κάτι δεν είναι όπως φαίνεται. Παράλληλα, οι στόχοι, οι φιλίες και οι ομαδικές δραστηριότητες έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας. Οι γεννημένοι του 1971 θα επηρεαστείτε θετικά από ένα νεαρότερο πρόσωπο.
ΙΧΘYΕΣ
«Δεν καταλαβαίνω τίποτα»
Σήμερα δημιουργείτε ένα αντάρτικο με αιτία τα οικονομικά σας. Πολύ πιθανόν να γίνετε εριστικοί ενώ συγχρόνως θα έχετε την τάση να απειθαρχήσετε σε κανόνες και «πρέπει». Από την άλλη με τον Άρη στον Αιγόκερω γίνεστε πιο ενεργητικοί και δραστήριοι σε θέματα που αφορούν την παρέα σας ή μια συλλογική δουλειά. Πολύ πιθανόν να έχετε οφέλη από κάποια συμφωνία. Οι γεννημένοι του 1989 θα φροντίσετε για το μέλλον σας.
Πηγή: astrology.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Τι προβλέπουν τα ζώδια…για την «τελευταία» μέρα του κόσμου!"

Leave a reply