Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Οι γυναίκες προτιμούν το σεξ με τον… πρώην!


Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα που διεξήγαγε το διαδικτυακό κατάστημα πώλησης σεξουαλικών παιχνιδιών Lovehoney στη Μεγάλη Βρετανία, το 38% των γυναικών παραδέχτηκε ότι η σεξουαλική του ζωή ήταν καλύτερη με την προηγούμενή του σχέση.
Το ποσοστό των αντρών που δήλωσε ότι προτιμούσε το σεξ με την πρώην του έφτασε το 29%.
«Οι γυναίκες δε συνηθίζουν να παντρεύονται τον σύντροφο με τον οποίο είχαν το καλύτερο σεξ της ζωής τους. Παντρεύονται περισσότερο με βάση πιο «λογικά» χαρακτηριστικά, όπως το αν πιστεύουν ότι θα τους είναι πιστός ή καλός πατέρας. Δέχομαι πολλά email από γυναίκες που λένε ότι αγαπούν τους συζύγους τους, αλλά φαντασιώνονται ότι κάνουν σεξ με τους πρώην τους» αναφέρει η σεξολόγος Tracey Cox.
«Δε μετανιώνουν που δεν τους έχουν επιλέξει ως συντρόφους τους, αλλά τους λείπει το καλό σεξ που έκαναν μαζί τους» προσθέτει.
Σύμφωνα με τις απαντήσεις των 1.100 συμμετεχόντων στην έρευνα (άντρες και γυναίκες) και τα δύο φύλα πιστεύουν ότι η σεξουαλική ζωή ενός ατόμου γίνεται καλύτερη όσο μεγαλώνει με μόλις το 7% αυτών να δηλώνει ότι ο πρώτος τους εραστής ήταν και ο καλύτερος, αναφέρει το newsbomb.gr.
Το περιστασιακό σεξ δεν φαίνεται να ικανοποιεί κανένα από τα δύο φύλα, τα οποία ανέφεραν ότι αυτό που κάνει καλό το σεξ είναι η «αγάπη» και το «πάθος».
Μόνο το 4% των γυναικών και το 3% των ανδρών δήλωσε ότι η καλύτερη σεξουαλική εμπειρία που είχαν ήταν «μιας βραδιάς» και μόλις το 1% και στα δύο φύλα μνημόνευσε κάποιον ερωτικό παρτενέρ που γνώρισε κατά τη διάρκεια των διακοπών.
Οι άντρες από την άλλη δήλωσαν ότι ένιωθαν πως η σεξουαλική επαφή που είχαν με την τωρινή τους σύντροφο τους κάλυπτε σε ποσοστό 71%, το ποσοστό αυτό στις γυναίκες ήταν 62%.
http://www.tsantiri.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Οι γυναίκες προτιμούν το σεξ με τον… πρώην!"

Leave a reply