Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

ΝΕΑ ΚΑΘΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Α.ΜΕΣΟΓΕΙΟ Ρωσικό πλοίο ηλεκτρονικού πολέμου στο Αιγαίο με κατεύθυνση την Συρία


Ένα πλοίο ηλεκτρονικού πολέμου του ρωσικού Ναυτικού, εισήλθε πριν μερικές ώρες στο Αιγαίο και ήδη ενώθηκε με το καταδρομικό Mοskva που εξακολουθεί και ναυλοχεί στο αγκυροβόλιο του ρωσικού Ναυτικού νοτιοαναταλικά της Λήμνου.
Μαζί του και το αντιτορπιλικό Smetliviy. Αύγιο θα ξεκαθαρίσει αν θα μείνει ενωμένο με τα δύο πλοία ή θα πλεύσει μόνο του για την Συρία. Τα αποβατικά που επρόκειτο, βάσει της αναγγελίας που είχε δώσει η διοίκηση του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας να περάσουν τα Στενά και να μπούν στο Αιγαίο, ακόμα δεν έχουν προχωρήσει σε κάτι τέτοιο.
Όπως ανέφεραν πηγές από την Μόσχα. "Ο ρωσικός Στόλος πολύ σύντομα θα κάνει την εμφάνισή του πάλι στις ακτές της Συρίας εγγυόμενος την ασφάλεια των Ρώσων της Συρίας και του ΛΙβάνου"...
Την ίδια στιγμή οι άμαχοι Παλαιστίνιοι πρόσφυγες των καταυλισμών που βρίσκονται κοντά στην Δαμασκό, εγκαταλείπουν την Συρία και γίνονται ξανά πρόσφυγες. Οι άνδρες έχουν μείνει και πολεμούν στο πλευρό του συριακού Στρατού έξω από τον παλαιστινιακό προσφυγικό καταυλισμό Γιαρμούκ στον οποίο επιτέθηκαν οι σουνίτες ισλαμιστές.
Συριακά μαχητικά αεροσκάφη βομβάρδισαν ένα τζαμί που είχαν καταλάβει οι αντάρτες και σκότωσαν 25 από αυτούς. Η Συρία φιλοξενεί περίπου μισό εκατομμύριο Παλαιστίνιους πρόσφυγες, κυρίως στον καταυλισμό Γιαρμούκ και είνααι υπολογίσιμη η δύναμη των 5.000 Παλαιστινίων μαχητιών που υπολογίζεται ότι έχουν παραταχθεί με τις κυβερνητικές δυνάμεις.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "ΝΕΑ ΚΑΘΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Α.ΜΕΣΟΓΕΙΟ Ρωσικό πλοίο ηλεκτρονικού πολέμου στο Αιγαίο με κατεύθυνση την Συρία"

Leave a reply