Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Ξυλοκόπησαν τον Δημήτρη Στρατούλη στο ΟΑΚΑ





Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης κατήγγειλε ότι, ενώ περπατούσε έξω από το ΟΑΚΑ στο περιθώριο της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης ΑΕΚ-Ατρομήτου, τον πλησίασε ομάδα ατόμων, που τον ενημέρωσαν ότι είναι μέλη της Χρυσής Αυγής και τον προπηλάκισαν, χωρίς να του δώσουν… εξηγήσεις. Ο βουλευτής κατήγγειλε ότι τον χτύπησαν στο κεφάλι και εξαφανίστηκαν, ενώ ο ίδιος μεταφέρθηκε στο ιατρείο του ΟΑΚΑ προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Για τη δολοφονική επίθεση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Δημ. Στρατούλη από μέλη της Χρυσής Αυγής εξέδωσε ανακοίνωση η Κουμουνδούρου: “Καταγγέλλουμε την άγρια δολοφονική επίθεση εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Δημ. Στρατούλη από μέλη της Χρυσής Αυγής. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ δέχθηκε δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι έξω από τον χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ποδοσφαιρικού αγώνα, από τρία άτομα που μόλις τον αναγνώρισαν δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής, λέγοντάς του «πως τώρα θα σε σκοτώσουμε». Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και δίωξη των δραστών. Η ανοχή απέναντι στη φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής οδηγεί μαθηματικά στο να θρηνήσουμε ζωές, καταλύει τη δημοκρατία. Η απάντηση πρέπει να είναι άμεση και αποφασιστική πριν είναι αργά”.
Με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό “Alpha” και τον δημοσιογράφο Νίκο Μάνεση, ο Δημήτρης Στρατούλης δήλωσε: “Πήγαν να με σκοτώσουν”. Και επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για μέλη της Χρυσής Αυγής. “Είναι μια σπείρα δολοφόνων”, τόνισε χαρακτηριστικά.
http://ysterografa.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Ξυλοκόπησαν τον Δημήτρη Στρατούλη στο ΟΑΚΑ"

Leave a reply