Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 7/2-8/2/2012


Σημαντική επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας τη Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, με αρκετές βροχές, καταιγίδες, αλλά και κάποιες χιονοπτώσεις. 

Η θερμοκρασία σε σταδιακή πτώση από την Παρασκευή. Πιο αναλυτικά: Κατά την διάρκεια της Πέμπτης, αναμένεται να σημειώνονται βροχές στο Ιόνιο Πέλαγος, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο, την Μακεδονία, την Θράκη, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα .

 Τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, δεν αποκλείεται στην δυτική Ελλάδα, να σημειωθούν και καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειώνονται σε ορεινά τμήματα της Μακεδονίας (800-1000μ.), Της Θράκης (900-1100μ.), Της Ηπείρου (800-900μ.) Και της Πελοποννήσου (1100-1200μ.). 

Προς τα ξημερώματα της Παρασκευής, οι χιονοπτώσεις σε Ήπειρο και δυτική Μακεδονία, θα πέφτουν και πάνω από τα 700 περίπου μέτρα. Ως τις προμεσημβρινές ώρες της Παρασκευής, θα σημειώνονται κάποιες βροχές τοπικού κυρίως χαρακτήρα και στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη, γρήγορα ωστόσο τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
 Περισσότερες βροχές φαίνεται να σημειώνονται στο Ιόνιο Πέλαγος, στο βορειοανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Πιο τοπικά θα είναι τα φαινόμενα, στην δυτική Στερεά, την δυτική Πελοπόννησο, την Κρήτη και τις Κυκλάδες.
 Προς το απόγευμα και κυρίως το βράδυ, κάποιες χιονοπτώσεις, ίσως σημειωθούν και στην δυτική Μακεδονία.
ΠΗΓΗ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 7/2-8/2/2012"

Leave a reply