Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ



Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός κατά τη διάρκεια της νύχτας στα Επτάνησα, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τη Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα και τη δυτική Μακεδονία. 

Πιο αναλυτικά :

Κατά διαστήματα βροχές ασθενούς ως και μέτριας έντασης, θα σημειώνονται από το πρωί ως και το μεσημέρι της Κυριακής, σε περιοχές της Θεσσαλίας, της Ηπείρου, της ανατολικής Στερεάς Ελλάδας, της ανατολικής Πελοποννήσου, καθώς και στα Επτάνησα, τις Σποράδες, τη Κρήτη και τις Κυκλάδες. Καταιγίδες φαίνεται να σημειώνονται τις πρωινές κυρίως ώρες, σε περιοχές της ανατολικής Στερεάς και ανατολικής Θεσσαλίας. Προς το απόγευμα, βροχές θα σημειωθούν και στα Δωδεκάνησα, ενώ φαίνεται τα φαινόμενα να εξασθενούν κάπως στη δυτική και κεντρική Ελλάδα.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν και σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Ηπείρου (500-600μ.), της Στερεάς Ελλάδας (700-900μ.), της Θεσσαλίας (500-600μ.) και της Πελοποννήσου (800-900μ.), ενώ φαίνεται να χιονίζει κατά διαστήματα πυκνά, σε όλους τους νομούς της δυτικής Μακεδονίας. Τοπικά ίσως να χιονίζει και σε μικρότερα υψόμετρα, κυρίως σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της Θεσσαλίας.
ΠΗΓΗ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for " ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ"

Leave a reply