Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Τέρμα η καλοκαιρία, έρχονται βροχές και χιόνια



Αλλάζει ο καιρός και προβλέπονται βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας με ισχυρά φαινόμενα στα δυτικά, στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, ενώ από το βράδυ στα ανατολικά και βορειοανατολικά τμήματα του Αιγαίου θα σημειωθούν θυελλώδεις νοτιάδες.
 Στα ορεινά, όπως επίσης και σε περιοχές της βορειοδυτικής χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο θα εκδηλωθούν πυκνές χιονοπτώσεις.
Συγκεκριμένα στην Αττική, θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες από τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα τα φαινόμενα να είναι πρόσκαιρα έντονα.
 Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά το βράδυ θυελλώδεις, ενώ η  θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 βαθμούς Κελσίου.
 Στη Θεσσαλονίκη, θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές ή καταιγίδες κυρίως μετά το μεσημέρι και βελτίωση αργά το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις με σταδιακή εξασθένηση, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Τέρμα η καλοκαιρία, έρχονται βροχές και χιόνια"

Leave a reply