Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Αφαίρεσαν το διδακτορικό από τον Άδωνι Γεωργιάδη εξαιτίας λογοκλοπής


Το Πανεπιστήμιο του Νόουας Μπέττερ του Κέσινγκτον, αφαίρεσε το διδακτορικό τίτλο του Έλληνα βουλευτή, καθώς έκρινε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε βασίσει σε λογοκλοπή "εκτεταμένο μέρος" της διατριβής του.
Όπως έκρινε η 15μελής επιτροπή του βρετανικού πανεπιστημίου, που είχε βάλει εδώ και μήνες τον Έλληνα βουλευτή και πρώην υφυπουργό, στο στόχαστρο, ο κος Γεωργιάδης "σκόπιμα και συστηματικά" διέπραξε λογοκλοπή στη διατριβή του. Όπως μας μετέφερε στενός συνεργάτης του, ο κύριος Γεωργιάδης αρνείται τις κατηγορίες και προτίθεται να κινηθεί δικαστικώς κατά της απόφασης. Ωστόσο, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας εδώ, ο βουλευτής της Ν.Δ. έσπευσε να αφαιρέσει από το βιογραφικό, που έχει αναρτήσει στην προσωπική του ιστοσελίδα, το κομμάτι όπου ανέφερε ότι είναι κάτοχος διδακτορικού!
To theblob.gr εξασφάλισε κατ' αποκλειστικότητα το επίμαχο σημείο της διατριβής του κου. Γεωργιάδη και το αναδημοσιεύει αυτούσιο:
lorem-phd
Σημειώνεται πως πρόκειται για το δεύτερο παρόμοιο περιστατικό μέσα σε λίγες μέρες, όπου κάποιο ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο αφαιρεί εξαιτίας λογοκλοπής, διδακτορικό τίτλο από εν ενεργεία πολιτικό σε κάποιο κράτος-μέλος της Ευρωζώνης. Είχε προηγηθεί, στις αρχές Φεβρουαρίου, η περίπτωση της Γερμανίδας υπουργού Παιδείας Ανέτε Σαβάν.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Αφαίρεσαν το διδακτορικό από τον Άδωνι Γεωργιάδη εξαιτίας λογοκλοπής"

Leave a reply