Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Στροφή 180ο κάνει το Eurogroup:Προτείνουν φόρο για καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ


Ολοκληρώθηκε η έκτακτη τηλε – συνεδρίαση του Eurogroup για την Κύπρο, στο οποίο συμμετείχε και ο έλληνας υπουργός Οικονομίας Γ.Στουρνάρας καθώς και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γ.Προβόπουλος.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν το Eurogroup ζήτησε από την Κυπριακή πλευρά να φέρει νέο σχέδιο με τέλος (φόρο) στις καταθέσεις για ποσά πάνω από τα 100.000 ευρώ, κάνοντας ουσιαστικά στροφή 180 μοιρών!!
Υπενθυμίζουμε πως το αρχικό σχέδιο που έφερε πανικό και αγανάκτηση στους Κυπρίους προέβλεπε έκτακτη φορολόγηση ακόμη και για καταθέσεις μικρότερες των 100.000 ευρώ!

Ολοκληρώθηκε η ευρεία σύσκεψη στο Προεδρικό

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε και η ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.
 
Στη σύσκεψη συμμετείχαν υπουργοί, ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου, Πανίκος Δημητριάδης, στελέχη του υπουργείου Οικονομικών και οικονομικοί παράγοντες του τόπου


 Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ ΕΔΩ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Στροφή 180ο κάνει το Eurogroup:Προτείνουν φόρο για καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ"

Leave a reply