Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Ανοίγουν οι αγορές, υπό «διωγμό» το ευρώ



Καθώς ανοίγουν οι «αγορές» στο δυτικό ημισφαίριο το ευρώ «σφυροκοπείται» ανηλεώς με την εντολή να διαπραγματεύεται προς πώληση την ίδια στιγμή το δολάριο, το ελβετικό φράγκο, η αγγλική λίρα και η νορβηγική και σουηδική κορώνα να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των επενδυτών για αγορά.
Όπως αναφέρουν οικονομικοί αναλυτές η νευρικότητα των επενδυτών είναι έκδηλη και αναφορικά με το αν παρόμοιες κινήσεις «κουρέματος» των καταθέσεων πρόκειται να γίνουν και σε άλλα επισφαλή τραπεζικά ιδρύματα άλλων χωρών. Η εμπιστοσύνη έτσι σε μικρές και επισφαλείς τράπεζες δείχνει σημάδια κόπωσης.  
Όπως επισημαίνεται μόνο ο χρόνος θα δείξει εάν αυτή η τάση πρόκειται να εξελιχθεί σε μια μεγάλη κρίση ή αν περιοριστεί σε μια μίνι-κρίση η οποία πρόκειται να απορροφήσει τους κραδασμούς από την συμφωνία με την Κύπρο. Το ευρώ ήδη χάνει έδαφος σε σχέση με το ιαπωνικό γιέν βρίσκεται στο 1: 121,6 από 124 που ήταν το προηγούμενο κλείσιμο της Παρασκευής ενώ ο δείκτης S&P 500 ξεκινά με -30 μονάδες περίπου, δείχνοντας ένα καταρχήν αρνητικό κλίμα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ ΕΔΩ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Ανοίγουν οι αγορές, υπό «διωγμό» το ευρώ"

Leave a reply