Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑ! ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΔΩΣΙΛΟΓΕ;;;


Το makeleio.gr έχει κατακλυστεί από σχόλια γεμάτα οργή, αγανάκτηση και μίσος ενίοτε, για την εξαπάτησή τους από τον Α. Σαμαρά, προσωπικά. Που άλλα υποσχέθηκε για να εκλεγεί Πρωθυπουργός και κάνει ακριβώς τα αντίθετα.
Υπάρχουν όμως και σχόλια σε βάρος των μεγαλοκαναλαρχών οι οποίοι στον βωμό του κέρδους τους, στηρίζουν την πολιτική Σαμαρά που καταστρέφει τη χώρα και εξαθλιώνει τον λαό. Επίσης, βρίσκουμε σχόλια και σε βάρος των πολιτών που  προτιμούν να κάθονται πάνω από το πληκτρολόγιό τους αντί να επαναστατήσουν!
Ιδού μερικά από τα σχόλια:
+3 #2 istros 16-03-2013 11:54
Για ποιά ανάπτυξη μιλάτε κ.ΣΑΜΑΡΑ? απο την στιγμή που απολύσατε χιλιάδες εργαζόμενους, σύρρατε στην εξαθλίωση εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά, αυξήσατε τα είδη πρώτης ανάγκης (καύσιμα κ.λ.π), φορτώσατε στις πληγωμένες πλάτες του κοσμάκη ασήκωτους φόρους και χαράτσια, οδηγήσατε στην αυτοκτονία χιλιάδες συμπατριώτες μας και εξακολουθείτε να λέτε δημόσια για ΑΝΑΠΤΥΞΗ? Αν θεωρείτε την γενοκτονία των ΕΛΛΗΝΩΝ ως ανάπτυξη, τότε πάω πάσο...!!!! Καλημέρα σας κύριε ΣΑΜΑΡΑ..... γυρίστε πλευρό τώρα γιατί πιαστήκατε συνέχεια απο το ίδιο.....
#1 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 16-03-2013 11:51
ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΠΑΝΕ ΠΕΤΡΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΜΕΓΑΛΟΚ ΑΝΑΛΑΡΧΕΣ,ΜΕΓΑΛ ΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΦΕΡΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝΕ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝΕ ΑΠΟ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ.ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ(ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ).ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ!
ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!!!
+3 #14 Θ.Π. 16-03-2013 11:16
Συνεχίστε έτσι να μάχεστε στα πληκτρολόγια, μέχρι να έρθουν να σας δέσουν μέσα στα σπίτια σας μαζί με αυτά... Ψεκασμένοι φαφλατάδες της συμφοράς. Καφενείο ανήμπορων γερόντων έχετε καταντήσει εδώ μέσα και συναγωνίζεστε ποιος θα γραψει τη μεγαλύτερη παπαριά. Καλά σας κάνουν τεμπελχανάδες. Αντί να σηκώσετε τα μανίκια να στρωθείτε στην δημιουργικότητα , κάθεστε σαν τις καρακάξες και τα τεμπελόσκυλα και κλαίτε τη μοίρα σας πάνω στα πληκτρολόγια. Αν πεινάγατε δεν θα είχατε χρόνο για τέτοια... Ουστ υποκριταράδες.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑ! ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΔΩΣΙΛΟΓΕ;;;"

Leave a reply