Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Ασπίδα με ομάδα Hackers ετοιμάζουν στο ΓΕΕΘΑ ! ...τι προβλέπουν ;



Σιγά -σιγά αλλά μεθοδικά χωρίς να γίνεται γνωστό μια ομάδα σοβαρών νέων Αξιωματικών αξιοποιώντας όλη τη σύγχρονη τεχνολογία εντόπισε αρκετούς από τους Hackers  και ήδη τους  έχει με το πληκτρολόγιο επ' 'ωμου !

Η είδηση που ειναι θα μου πείτε ...Η ομάδα των Hackers που  θα μπουν στο παιχνίδι υπέρ της των Ενόπλων Δυνάμεων ίσως και  να συγκεντρώνει και πληροφορίες που αφορούν  καθαρά την Εθνική Ασφάλεια περιβάλλεται από ένα πέπλο μυστηρίου !

Κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς εκτός βέβαια από τις υπηρεσίες του Πενταγώνου τι ακριβώς κάνουν  και πως και που  θα φτάνουν οι πληροφορίες !

Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια πανίσχυρη ομάδα που έχει σκοπό να αντικρούσει τις Κυβερνοεπιθέσεις που θα  αρχίσουν πριν από την έναρξη των κανονικών επιχειρήσεων  ,αλλά έχουν και σκοπό την μετάδοση ειδήσεων και πληροφοριών με σκοπό την πτώση του ηθικού στις δυνάμεις του εχθρού !

Πολύ καλό  και μακάρι να είναι και αληθινό ..Το ότι αρχίζει να φαίνεται  οτι κάτι άλλο γίνεται και να  αλλάζει στο αραχνιασμένο  Πεντάγωνο  κάτι  φαίνεται, το τί ακριβώς θα γίνει θα αναμένομε να το δούμε !

Ας ελπίσουμε βέβαια να μην  δούμε κάτι  όπως (ΠΑΣΠ -ΕΥΠ) και ''ΠΑΣΠ-ΧΑΚΕΡ-ΓΕΕΘΑ ''

Το σίγουρο είναι οτι στο ΓΕΕΘΑ προσανατολίζονται και στην αναβάθμιση ίσως και από τα θεμέλια της  Στρατιωτικής Υπηρεσίας πληροφοριών που είναι στο ΓΕΕΘΑ ... και το έργο της  δεν είναι αυτό που πρέπει να είναι !
Θα τα αλλάξει ο Κωσταράκος  με τη συμφωνία Παναγιωτόπουλου  όλα και να αφήσει κάτι άλλο στο ΓΕΕΘΑ; ή θα χαθεί και αυτή η προσπάθεια στα υπόγεια εντός και εκτός του Πενταγώνου ;
ίδωμεν 
πηγη
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε ΕΔΩ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Ασπίδα με ομάδα Hackers ετοιμάζουν στο ΓΕΕΘΑ ! ...τι προβλέπουν ;"

Leave a reply