Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Άρχισαν τα τύμπανα πολεμου! Η βόρειος Κορέα εκτόξευσε πυραύλους στην θάλασσα της Ιαπωνίας και η Αμερική ετοιμάζεται για επίθεση!



Οι ΗΠΑ πρόκειται να ενισχύσουν τις πυραυλικές άμυνες τους εξαιτιας των αυξανόμενεων απειλων από τη Βόρεια Κορέα, η οποία προκάλεσε οργή σήμερα μετα την εκτόξευση πυραύλων στη θάλασσα της Ιαπωνίας.
Η αμφιλεγόμενη κίνηση αυτή εγινε ως απάντηση στην πρόσφατη αποτυχημενη δολοφονικη επιθεση εναντιον του τύραννου δικτάτορα Κιμ Γιονγκ-ουν.
Νωρίτερα σήμερα το κομμουνιστικό έθνος προκάλεσε διεθνή οργή​​, όταν φαινεται να εξαπολυσε μικρού βεληνεκούς πυραύλους κοντά στην Ιαπωνία.
Ο Υπουργός Άμυνας Chuck Hagel αναμένεται να αποκαλύψει απόψε την ανάπτυξη των 14 επίγειων πυραύλων αναχαίτισης στην Δυτική Ακτή των ΗΠΑ.
Η κίνηση αυτή θα περιλαμβάνει επίσης την επαναλειτουργία του πεδίου πυραύλων στην Αλάσκα, και μερικους που εδρεύουν στην Καλιφόρνια.
STRANGER ...ΧΡΟΝΙΚΗ ΑΓΚΥΡΑ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ ..ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ-ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ..
ΠΗΓΗ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Άρχισαν τα τύμπανα πολεμου! Η βόρειος Κορέα εκτόξευσε πυραύλους στην θάλασσα της Ιαπωνίας και η Αμερική ετοιμάζεται για επίθεση!"

Leave a reply