Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

H.Π.Α: Προετοιμάζουν το έδαφος για κλινικές μελέτες εμβολίων με άνθρακα σε παιδιά!!!



Προεδρική επιτροπή βιοηθικής στις Η.Π.Α «άνοιξε τον δρόμο» για τον έλεγχο εμβολίου με βασικό συστατικό τον άνθρακα ακόμη και σε παιδιά πολύ μικρής ηλικίας, δημιουργώντας θύελλα αντιδράσεων από τους επικριτές που τονίζουν ότι τα παιδιά θα μετατραπούν σε πειραματόζωα μίας μελέτης που δεν διαφαίνεται ότι θα τους βοηθήσει καθόλου, ενώ απεναντίας μπορεί να προκαλέσει μεγάλες βλάβες στην υγεία τους.

Η έκθεση, πάντως, που δημοσιεύθηκε την Τρίτη από την Προεδρική Επιτροπή για την Μελέτη Ζητημάτων Βιοηθικής ανέφερε ότι οι ερευνητές θα πρέπει να υπερβούν αρκετά και σημαντικά εμπόδια προτού ξεκινήσουν τις κλινικές μελέτες του εμβολίου με άνθρακα σε παιδιά..
Απομένει πλέον να δούμε την κρίση (και την όποια ευαισθησία) της Υπουργού Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών Kathleen Sebelius, η οποία θα λάβει την τελική απόφαση σχετικά με την έγκριση ή μη των απαράδεκτων και εγκληματικών προτάσεων της Προεδρικής Επιτροπής Βιοηθικής.
ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ.ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "H.Π.Α: Προετοιμάζουν το έδαφος για κλινικές μελέτες εμβολίων με άνθρακα σε παιδιά!!!"

Leave a reply